NAUČILA JE LEKCIJU ŽIVOTA! Lunine izjave PRE I ZA VREME Zadruge: Ničeg se nije pridržala, BRAVO Đogani!
Foto: Printscreen Youtube

REKLA, PA POREKLA

NAUČILA JE LEKCIJU ŽIVOTA! Lunine izjave PRE I ZA VREME Zadruge: Ničeg se nije pridržala, BRAVO Đogani!

Gotovo cela Srbija priča o Luni Đogani i njenom ponašanju u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima

Objavljeno:

Ono što je sigurno jeste to da nije mnogo ljudi znalo za nju pre ulaska u Zadrugu i započinjanja romanse sa oženjenim muškarcem upravo u rijalitiju.

Mi smo rešili da vas upoznamo sa Lunom pre Zadruge i pre Slobe. Sigurno je da ćete primetiti jednu stvar, a to je da Luna pre i Luna posle Zadruge nisu ista osoba.

"Nikada sebi ne bih dozvolila da razočaram mamu i tatu, da pravim probleme u javnosti, da to bude u novinama i da ih obrukam"; "Nikada ne bih oprostila prevaru"... samo su neke izjave koje je Luna govorila neposredno pred ulazak u rijaliti.

foto: Printscreen Youtube

Pred sam ulazak u Zadrugu, kada ju je voditeljka pitala šta će pokazati svojim učešćem u rijalitiju, Luna je odgovorila da će pokazati da se u današnje vreme i te kako cene fine i kulturne devojke kakva je ona.

foto: Printscreen Youtube
foto: Printscreen Youtube

A na pitanje da li bi u Zadruzi moglo da dođe do momenta vođenja ljubavi, Luna je odgovorila:

- Ne, daleko bilo! Pa majka mi gleda i otac, jel si normalna? Ja sam devojka koje sluša svoje srce i radi po emocijama, ali sve sa granicama. Ako se zaljubim, to će biti samo držanje za rukice.

Sve što je rekla, Luna je porekla. Čini se da ljubav zaista može da promeni čoveka iz korena. Kako čoveka, tako i njegove stavove.

foto: Printscreen Youtube

Nikada sebi ne bi dozvolila da pravi probleme u javnosti i da to bude u medijima, ali mi svakodnevno gledamo probleme koje ona i njen oženjeni dečko prave.

foto: Printscreen Youtube

Nikada ne bi oprostila prevaru, ali je zato očito sasvim u redu da ona bude ta s kojom će neko prevariti svoju suprugu.

Daleko bilo da pred kamerama dođe do seksa, a mi svako malo imamo priliku da vidimo (ili čujemo) kako ona i Sloba vode ljubav.

Kako god, nije naše da sudimo, naše je samo da objektivno predstavimo stvarnost onakvom kakva ona jeste, a vi pogledajte šta se to promenilo kod Lune za samo tri meseca i prosudite sami:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.