GNUSNO, PRLJAVO, ZAPREPAŠĆUJUĆE! Isplivala dela Milana Miloševića za koja NIKAKO nije želeo da dospeju u javnost? Nije on tako FIN (VIDEO)
Foto: Printscreen

puče tikva

GNUSNO, PRLJAVO, ZAPREPAŠĆUJUĆE! Isplivala dela Milana Miloševića za koja NIKAKO nije želeo da dospeju u javnost? Nije on tako FIN (VIDEO)

Reči o njemu koje će se prepričavati

Objavljeno:

Novinar Milan Milošević u Zadruzi je ostao bez najbolje prijateljice Saške Karan, koja se sada udružila sa Jelenom Golubović, njegovom najvećom neprijateljicom. Njih dve su sada nerazdvojne, a svaku priliku koriste da opanjkavaju Miloševića.

Tako su i danas u sobi za rehabilitaciju oplele po Milanu:

- On gde ima koristi, tu se uvaljuje. On zna neke stvari o meni, mom suprugu, šta imamo i kako, i on misli da može sad šta hoće. Mada može da iznosi šta god hoće, ja znam ko sam. On misli da ću ja sad njega da opanjkavam, ali ne - rekla je Saška.

foto: Printscreen

Ovo je samo isečak iz razgovora koji je sadržao neke od najtežih reči ikad izrečenih o Milanu Miloševiću i na koje on sigurno ima odgovor. Salva uvreda na njegov račun trajala je preko devet minuta i gledaoci su otvorenih usta pratili šta se događa i koje će se još informacije odati. Vredelo je svake sekunde.

Milan će morati reagovati. Njegova čast je povređena, nadamo se da će reakcija biti pravična i rasvetljujuća.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.