OTKRIVENO! Anabela pre rijalitija spojila Lunu i Slobu! Rekla sam mami da je sladak, bukvalno smo se jeli pogledom... (FOTO)
Foto: Printscreen

isplivala istina na videlo

OTKRIVENO! Anabela pre rijalitija spojila Lunu i Slobu! Rekla sam mami da je sladak, bukvalno smo se jeli pogledom... (FOTO)

Moja mama je njega od ranije znala. Ja sam njega videla, i stvarno kad mene neko pita koji je tvoj tip muškarca, fizički izgled, to je meni Sloba, prisećala se Luna

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović otkrili su u razgovoru sa Banetom Čolakom da su varnice između njih postojale i pre rijalitija, kao i da je za njihov prvi ples bila zaslužna Lunina mama, Anabela Atijas.

"Moja mama je njega od ranije znala. Ja sam njega videla, i stvarno kad mene neko pita koji je tvoj tip muškarca, fizički izgled, to je meni Sloba. Tako ja opisujem mog savršenog muškarca. Ja sam njega videla i pomislila u fazonu kako je sladak i rekla mami mojoj... Počela je neka pesma za ples i svi parovi plesali, a ja sam stala kao debil i mama je pitala njega hoćeš da igraš sa mojom ćerkom. Mi smo se jeli pogledom bukvalno", ispričala je Luna.

foto: Printscreen

Podsetimo, ljubav između Lune i Slobe rodila se nešto pre rijalitija, tačnije u julu prošle godine, na svadbi njihovih zajedničkih prijatelja, muzičkog producenta Mirka Gavrića i pevačice Dragane Rakčević.

Dokaz za to su fotografije na kojim se jasno vidi da između njih postoji nešto više. Osim što su se slikali zajedno, oni su plesali zagrljeni, ali i šaputali sve vreme jedno drugom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.