E SAD POČINJE PRAVI ŠOU! KIJIN DEČKO ANDRIJA ULAZI U ZADRUGU: Nećete veroivati koliko honorar je tražio!
Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

pakao

E SAD POČINJE PRAVI ŠOU! KIJIN DEČKO ANDRIJA ULAZI U ZADRUGU: Nećete veroivati koliko honorar je tražio!

Vrhunac španske serije

Objavljeno:

Otkada je Kristina Kockar ušla u "Zadrugu", rijaliti je dobio novi zamajac, a o ljubavnom trouglu koji čine stjuardesa, njen muž Slobodan Radanović i Luna Đogani priča čitava Srbija!

Situacija bi, međutim, mogla da postane još zanimljivija kada bi u rijaliti ušao i Andrija Lazović, Kijin novi dečko koji je za to tražio 100.000 evra, što je suma koju je Kija navodno već dobila od TV "Pink-a".

Naime, Kija je i pre ulaska u "Zadrugu" toliko pominjana u ovom rijalitiju da se činilo kao da je i sama učesnica. Baš u takvoj situaciji se trenutno nalazi i Lazović, pa nije ni čudo što su čelnici "Pink-a" ponudili da uđe u rijaliti, što je on uslovio vrtoglavom sumom.

foto: Printscreen Instagram

- Andrija je veoma duhovit momak koji je dospeo u žižu javnosti kao ljubavnik najpoznatije stjuardese u Srbiji. Čelnici TV "Pink-a" su odlučili da mu ponude honorar od 5.000 evra nedeljno, što je on izričito odbio - kaže dobro obavešten izvor.

- Andrija lepo živi, ima tri lokala u Budvi i zna da bi posao trpeo ako bi ušao u "Zadrugu" i zato je tražio 100.000 evra - uvereva izvor i tvrdi da nije slučajno što je Lazović pomenuo baš tu sumu.

foto: Printscreen Instagram

- Kija je svoj honorar od 100.000 evra dobila unapred, pre nego što je ušla u "Zadrugu". Neki kažu da je uzela neplaćeni odnor, a neki da je čak i dobila otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila. U svakom slučaju ona je navikla da dobro zarađuje, a i rešila je da skupo naplati svoje muke koje je proživela zbog Slobe. S druge strane "Pink-u" se njeno učešće već isplatilo, s obzirom na to da televizija u jednom danu može da zaradi ogroman novac od reklama. Ipak kako je u pitanju rekordan honorar, produkcija još razmišlja da li bi joj se isplatio da isti iznos da još jednom učesniku - zaključio je izvor dok je Lazović rekao:

- Nemam komentar.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.