SLOBA ĆE SLOMITI I DRUGU RUKU, ali ovog puta na njemu! Nikola isprozivao Slobu, a nahvalio Lunu! Čekaj samo da Sloba ovo čuje!
Foto: Printscreen Youtube

TEK ĆE BITI LJUBOMORE

SLOBA ĆE SLOMITI I DRUGU RUKU, ali ovog puta na njemu! Nikola isprozivao Slobu, a nahvalio Lunu! Čekaj samo da Sloba ovo čuje!

Otkad je fitnes instruktor Nikola Arsić ušao u Zadrugu, svađe Lune Đogani i Slobe Radanovića su još gore nego pre, a Sloba slomio ruku u besu, jer je bio ljubomoran na njega

Objavljeno:

Nikola je jurtros sa kolegama zadrugarima opet bio zadužen za guljenje krompira, a u pauzi se osvrnuo na odnos Slobe i Lune.

- Nije p**ka, ima stav, ali kad je Luna u pitanju... Mnogo mi je gotivniji bio dok sam ga gledao nego ovde kada sam ušao. Ovde pokazuje najgore od sebe - rekao je Nikola.

Arsić je nastavio da komentariše popularni par.

foto: Printscreen Youtube

- Žao mi Lune, ona je kao detence... baš je razmažena. Zgotivio sam je ovde, baš mi je zanimljiva. Dobar lik, vidi se da nije zlobna - raspričao se Nikola.

U principu, on je pozitivno govorio i o Slobi i o Luni, ali znate kako to biva sa tračevima: ako mu neko zlonameran prenese da mu je Luna simpatična, može se desiti da Sloba opet pobesni i počne da lomi sve oko sebe.

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.