OGLASIO SE KIJIN DEČKO! Kristina nema veze sa mojim raskidom, ona nije PRELJUBNICA kao Luna!
Foto: Printscreen

sve je rekao

OGLASIO SE KIJIN DEČKO! Kristina nema veze sa mojim raskidom, ona nije PRELJUBNICA kao Luna!

Kristina Kockar iskoristila je raspravu između Slobe Radanovića i Lune Đogani zbog novog zadrugara Nikole Arsića i tom prilikom poverila se Ani Korać

Objavljeno:

Kija je istakla da sažaljeva Lunu kojoj predviđa sudbinu identičnu njenoj, ali je ubrzo i otkrila da je njen izabranik Andrija Lazović raskinuo veridbu zbog nje.

- Ja nisam ni znala da su oni imali kontakt. U međuvremenu, pojavio se Andrija. On se verio, a to sam tek saznala kada smo se spojili. On se verio, pa raskinuo veridbu. Njih dvoje su bili zajedno pet-šest godina. Sama se sebi divim, ja sam sebe upoznala kroz ovo - šaputala je Kija Ani.

Crnogorski biznismen je potvrdio priču svoje devojke, ističući da ga Kija nije nagovarala da raskine veridbu i objašnjava zbog čega se Kija i Luna ne mogu svrstati u isti koš.

foto: Printscreen Instagram

- Kija i ja smo imali prijateljski odnos. Znao sam da ona ima stabilnu vezu sa Slobom. Sada bih već rekao da je ovo što mi imamo sudbinska priča, jer ni u jednom trenutku nije uticala da raskinem veridbu sa tadašnjom devojkom. Moja veza je već bila na izdisaju, a Kristina nikada nije imala uticaj na nju, pa tako i na moju konačnu odluku. Ne može se reći da je Kija uradila isto što i Luna, jer sam veridbu raskinuo sam, a tek onda uplovio u vezu sa Kristinom. To nije isto - kaže Andrija Lazović i dodaje da se Kija i njegova bivša verenica poznaju.

foto: Printscreen Instagram

- Mislim da su se poznavale, jer sam ja mlad poslovan čovek, držim tri lokala u Budvi. Svakodnevno je bilo prisutno veliko društvo, a među njima je bila i moja bivša devojka. Kija i ja imamo puno zajedničkih prijatelja, ali njih dve nisu imale neki odnos - tvrdi Andrija i dodaje da on nije u kontaktu sa bivšom verenicom, za razliku od Kristine i Slobe, koji su osuđeni na blizinu.

- Ne znam kako se ona oseća zbog toga što sam sada sa Kristinom, mi nismo u kontaktu. Od trenutka kada smo završili, nikad više joj se nisam javio - kaže Andrija.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.