SLOBINA MRAČNA STRANA! Luna UMIRE od plača, a Kija je TEŠI: On je to već radio, odvalio mi je pola zida kod kuće! Kija potvrdila da je Sloba NASILNIK (VIDEO)
Foto: Printscreen

nije naivno

SLOBINA MRAČNA STRANA! Luna UMIRE od plača, a Kija je TEŠI: On je to već radio, odvalio mi je pola zida kod kuće! Kija potvrdila da je Sloba NASILNIK (VIDEO)

Šta sad, posle ovoga

Objavljeno:

Sloba Radanović i Luna Đogani su sinoć imali seks, pa je on pobesneo i slomio ruku, ali to je bio samo početak jedne veoma lude večeri.

Sloba je pokazao i svoju mračnu stranu, i to nije prvi put - sinoć je bio ljubomoran zbog Nikole Arsića, pa je počeo da lomi po kući i urla na Lunu, što je nju pogodilo, jer ju je podsetilo na njenog oca Gagija Đoganija, koji je imao slične ispade prema njenoj majci, Anabeli Atijas.

foto: Printscreen

Luna je zatim preplakala veći deo noći, potpuno izbezumljena zbog svega što se dogodilo, a možda je jedan od luđih trenutaka bio kada se pojavila Slobina zakonita supruga, Kristina Kija Kockar, pitajući šta se desilo.

- Polomio je ruku opet! - rekla joj je Luna.

- Treći put? On ima krhke kosti, a to je kod kuće već radio, ništa novo! Odvalio mi je pola zida kod kuće - rekla joj je Kija, i time potvrdila da je Sloba povremeno nasilan i da ima napade besa.

foto: Printscreen Youtube

- Ja ne mogu da budem sa čovekom koji sumnja u mene. Da se on dere na mene, da mi se unosi u facu... i svaki put sam ja kriva - plakala je Luna. U svakom slučaju, jasno je da mirni Sloba ima problem sa kontrolom besa, a to kod Lune bude traume iz detinjstva, odnosno sećanje na bolne situacije koje je viđala dok su joj roditelji bili u braku.

Mudra Kija do sada nije pominjala ovu stranu Slobine ličnosti...

Ove detalje možete videti na 10:50:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.