EVO KOLIKO TRAJU SLOBA I LUNA: On je njena LJUBAV još iz TINEJDŽERSKIH dana!
Foto: Printscreen Youtube

KOLIKO OVA LJUBAV TRAJE

EVO KOLIKO TRAJU SLOBA I LUNA: On je njena LJUBAV još iz TINEJDŽERSKIH dana!

Nakon što ga je odvojila od supruge, planira da se uda za pevača

Objavljeno:

Luna Đogani zajedno sa još nekoliko svojih cimera i danas guli krompir u fabrici koja je osnovana u Zadruzi tokom specijalne nedelje. Dok je oko podneva bila sa svojim cimerima na pauzi, blogerka je počela da komentariše kakve muškarce voli, nakon što je izjavila da će se udati za Slobu.

foto: Printscreen Youtube

- Udaću se za njega, čim izađem. Videćete! Znate li vi da sam ja kao mlađa, kunem vam se, ne lažem, uvek zamišljala muškarca kao što je on! Majke mi! Znaš ono kada imaš neku svoju idealnu devojku u glavi kako bi izgledala?! Ja sam, kunem ti se uvek... a da vidite moje prošle momke, niko nije bio nalik njemu. Sve neki mršavi su bili. Uvek sam zamišljala takvo lice, takve oči, takvo telo, takav glas - pričala je Luna cimerima, a najviše je gledala u Nikolu Arsića.

foto: Printscreen Youtube

Njenu priču prekinula je pevačica Nena Petrović, koja je pažljivo slušala ono što blogerka priča. Ova ukućanka rekla je Luni da su se o njoj i Slobi pisale razne stvari, a Đoganijeva tome nije davala veliki značaj.

foto: Printscreen Youtube

- U zabole me uvo! O meni su pisali kada sam imala 13 godina, jer sam nažalost.. neću da kažem nažalost. O meni su pisali kada sam bila dete, kada sam se igrala sa lutkama, sve najgore. Najbitnije je da znam ko sam ja i kakva sam i da to znaju ljudi koji su meni bitni, tako da me baš zabole. Moja majka i tata da su slušali druge... - prekinula je Luna svoje izlaganje.

Nakon pauze oni su nastavili sa svojim radom, a kako je izgledala ova situacija, pogledajte u video-klipu koji se nalazi ispod.

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.