OTKRIVAMO KO JE ŽABICA! Nju je Matora šutnula zbog Sanje, a ona OTKRIVA sve pikanterije: Luna i Jovana su bile u vezi MESEC dana!
Foto: Printscreen Instagram

MATORA ĆE ODLEPITI

OTKRIVAMO KO JE ŽABICA! Nju je Matora šutnula zbog Sanje, a ona OTKRIVA sve pikanterije: Luna i Jovana su bile u vezi MESEC dana!

Jovana Tomić Matora je u subotu zapretila izvesnoj osobi koju oslovljava kao Žabica ako bude davala medijima neke informacije

Objavljeno:

Izvesna Žabica na Instagramu se predstavlja kao Gospođica Lukić, a puno ime joj ne Ninja Lukić. Pre Zadruge, ona je bila u vezi sa Matorom i Tomićeva ju je oslovljavala kao Žabicu.

foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Lukićeva se razočarala u Matoru zato što ju je prevarila sa Sanjom Stanković i zbog toga je Matora večeras posumnjala da Žabica daje neke informacije novinarima zbog osvete.

foto: Printscreen Youtube

Sve je počelo tako što su novinari pitali Matoru da li je istina da je bila u vezi sa Lunom, na šta je Matora rekla da to nije istina i da je lično Žabica blokirala Lunu na Jovaninom telefonu.

foto: Printscreen Youtube

Ipak, čini se da je Žabica Matorinu prevaru prevazišla, sudeći po njenim objavama na Instagram profilu. Naime, Žabica je završila u zagrljaju misterioznog muškarca.

#newhaircut

A post shared by Госпођица Лукић (@gospodjica__) on

Iz hotelske sobe na Zlatiboru, Lukićeva je objavila fotografiju na kojoj su skriveni muškarac i ona u mantilu. Ovo je očigledno dečko čiji identitet krije, ali je ovako otkrila da nju zapravo zanima jači pol ili je možda biseks.

foto: Printscreen Instagram

S obzirom na to da svi znamo koliko je Jovana ljubomorna, možemo samo da zamislimo kako će reagovati kad ovo bude videla.

(Espreso.co.rs/ Nemazabranjenih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.