KIJINA MAMA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU SVOJE ĆERKE: Moja Kristina je UŠLA U ZADRUGU ZBOG SLOBE! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

KIJINA MAMA OTKRILA NAJVEĆU TAJNU SVOJE ĆERKE: Moja Kristina je UŠLA U ZADRUGU ZBOG SLOBE! (VIDEO)

- Kada mi je rekla, ja sam je molila da plače kada joj se plače - ispričala je mama Nadica

Objavljeno:

U studiju Zadruge sinoć su gostovali majka Kristine Kockar - Nadica, i njena kuma Vanja. Sve je, naravno, zanimalo šta će da kažu o Kiji, Slobi i Luni.

Kijina majka je prvo rekla da je ostala zatečena kad je čula da joj ćerka ulazi u "Zadrugu".

- Kada mi je rekla, ja sam je molila da plače kada joj se plače, da ne brine za mene, da ne brine ako joj neko kaže neku ružnu reč i da se ne svađa zbog mene. Rekla mi je da samo ulazi, bila sam iznenađena. Pitala sam je zašto, a ona mi je rekla: Mama, moram! Posle je i sama rekla da je ušla zbog Slobe - rekla je Nadica.

Majka Nadica je ispričala i kako se Kija podigla nakon prevare.

- Teško joj je pao način, a posle... pa to je život. Nisam ogorčena na Slobu. Onda kada je ušla sa Anabelom, bolje da je tada bio jasan. Ja sam uzela godišnji. Meni bude teško, njoj bude teško. Malo je pomogla i stručna pomoć. Imala je košmare, pa bude sve ok, pa opet uveče loše. Dosta je čvrsta, ali nema žene koja nije plakala zbog ljubavi, nije to problem. Samo se ona brzo podigla i svima je to bilo čudno. Podigla se uz moju pomoć - izjavila je Kijina majka.

Nadica je dodala kako za probleme u braku svoje ćerke nije znala, jer joj ćerka to nije pričala, a kuma je dodala da se novi dečko Andrija desio tek kada je Sloba javno priznao da je prevario svoju suprugu.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.