SVE JE LAŽ, NISU IMALI PROBLEMA U BRAKU! NEKA OSTAVI TU LUNU I POMIRI SE SA ŽENOM! Kijina baka sve rekla!
Foto: Printscreen

ona je odlučna

SVE JE LAŽ, NISU IMALI PROBLEMA U BRAKU! NEKA OSTAVI TU LUNU I POMIRI SE SA ŽENOM! Kijina baka sve rekla!

Svi smo se iznenadili jer nismo primetili nikakve smetnje u njihovom braku

Objavljeno:

Tri meseca čitav Balkan bruji o braku Slobe Radanovića i Kristine Kockar. Mladi pevač svoju suprugu prevario je u rijalitiju "Zadruga" pred milionima gledalaca i otpočeo vezu sa Lunom Đogani, što jedan deo javnosti osuđuje, dok drugi podržava i navija za ljubav. Javna izdaja slomila je Kristinu, koja se posle emotivnog kraha pridružila suprugu i njegovoj devojci u rijalitiju Televizije Pink, a pre nego što se odlučila na ovaj korak proživljavala je pravi pakao, što potvrđuje njena baka Mara.

- Moja Kristina je uvređena i povređena mnogo zbog toga što joj je uradio Boba. Svi smo se iznenadili jer nismo primetili nikakve smetnje u njihovom braku. Nismo primetili nikakve nesuglasice - rekla je Kijina baka koja je razočarana zetovim ponašanjem, ali o njemu, ipak, ne može da kaže ništa loše.

foto: Printscreen/Instagram

- On mene nikada nije uvredio i uvek me je poštovao kao Kijinu baku. Ja za njega ne mogu ništa loše da kažem, a tamo što je bilo, ne bih to komentarisala. Ni za Lunu ništa ne bih rekla. Pa i ta devojka je nečije dete - saosećajna je Mara.

Ona podržava učešće svoje unuke u "Zadruzi" i ne krije da bi volela da Kristina i Sloba izglade odnose i spasu svoj brak.

foto: Printscreen

- Drago nam je što je ona ušla u rijaliti. Neka kaže tamo šta ima pošto Slobodan samo nešto muti. Kakav su oni imali život to samo oni znaju. Ja bih volela da se pomire, a da on ostavi Lunu jer on je stvarno divan dečko. Svi smo ga jako voleli i pomagali kako je ko pomogao. Miran, fin ljubazan, uvek se lepo javi. Začudilo me kada je rukom udario u ona vrata. Mi ga ne znamo kao agresivnog - priznala je Mara.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.