POLUDIM OD TVOG DODIRA, JER NISAM DUGO... Pismo zadrugarke oženjenom Janjušu otkrilo novu aferu! Izjavila mu ljubav, iako ima dečka!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

A negirali da su se ljubili

POLUDIM OD TVOG DODIRA, JER NISAM DUGO... Pismo zadrugarke oženjenom Janjušu otkrilo novu aferu! Izjavila mu ljubav, iako ima dečka!

Očigledno je da su muškarci sa burmama tražena roba među ženama u rijalitiju

Objavljeno: 14:50h

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke jedni su od prvih koji su priznali da su se zaljubili u "Zadruzi", pa su svi navijali za njihovu ljubav, naročito zato tšo je oni nisu nametali.

Ipak, Vojke je napustio najgledaniji rijaliti u regionu među prvima, a Sara je od tada pričala da će ga čekati i da niko drugi neće moći da je osvoji unutra.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

I tako i jeste delovalo sve dok lepa pevačica nije snimljena kako u mraku priča sa Markom Janjuševićem Janjušom dok se povremeno čuju i zvuci koji liče na poljupce.

Kada su saznali za taj snimak i košarkaš i pevačica su porekli da je došlo do poljupca, ali su ipak nešto uspeli da sakriju - sve do sada.

Naime, portal Pink.rs došao je u posed pisma koje je Sara napisala Janjušu, a koje otkriva koliko su njih dvoje zapravo bliski.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ne mogu da ti opišem koliko mi znači što te imam ovde. Stvarno bih nekad želela da te zagrlim (onako normalno) i da tako budemo na krevetu zagrljeni po ceo dan. Pored toga i od tvog dodira poludim (ne znam da li zbog toga što nisam dugo... ili je neka hemija u pitanju). Jedva čekam da izađemo odavde. Hvala ti što si uz mene i što me braniš - napisala je Reljićeva i na kraju nacrtala srce.

Nakon što je pismo pročitano, Sara je pokušala da se odbrani, a njen dečko u rijalitiju Vojke nije želeo da da nikakav komentar.

- Što se mene i Vojketa tiče, ako ja treba nečega da se setim, verovatno ne bih bila sa njim. Toliko je stvari uradio za mene, da sam ja još više zaljubljena u njega - rekla je Sara.

(Espreso.co.rs / Izvor: Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.