KIJA ŠOKIRANA GLEDALA LUNU I NJENE LJUBOMORNE REAKCIJE: Kada se otkrila tajna šifra supružnika, Đoganijeva dobila NERVNI SLOM!
Foto: Printscreen

auuu

KIJA ŠOKIRANA GLEDALA LUNU I NJENE LJUBOMORNE REAKCIJE: Kada se otkrila tajna šifra supružnika, Đoganijeva dobila NERVNI SLOM!

Posle svađe, došlo je do seksa, a nakon seksa, čini se da je opet red za malo svađe. Makar to tako funkcioniše na relaciji Luna Đogani i Sloba Radanović. Za sve je kriv Mekgregor

Objavljeno:

Upravo u toj šifri se krio plan koji su Kija i Sloba navodno skovali pre ulaska u rijaliti. Povremeno su pričali o šifri Mekgregor koja za njih ima posebno značenje mislivši da ih niko ne čuje i ne vidi. Ipak, produkcija je sve to snimila i emitovala pred ukućanima. Na snimku se vidi kako Sloba i Kija pričaju o tome.

- Gde su oni to videli? - pitao je Sloba Kiju u razgovoru prikazanom u snimku.

- Pa čuli su, onda kad sam ja tebi rekla... Ali, niko ne zna šta znači to, da znaš... - rekla mu je Kija, a onda je pušten kratak opis Mekgregorove ljubavi sa ženom.

Potom je opet pušten razgovor Slobe i Kije, tačnije nastavak.

- To znamo samo ti i ja... Ali ne možeš ti biti on, je l' tako? - pitala je Kija Slobu.

- Da... A ti možeš biti ona? - pitao ju je Sloba, aludirajući na Mekgregorovu ženu koja je sve posvetila Mekgregoru i njegovom uspehu.

- Ja sam bila, retardu retardirani - rekla mu je Kija.

- Šta? - nije je čuo Sloba.

- A ne... Evo sad će ona... Đevojka...da ti bude - rekla mu je Kija i tu je prekinut snimak.

foto: Printscreen

Luna je u trenutku poludela i počela da se dere na Slobu, prigovarajući mu što je to radio u trenutku kada je ona bila u teškim problemima.

- Mogu samo da kažem jedan komentar pre nego što počnu oni da komentarišu?! Ovo je sve bilo dok sam ja plakala u radionici sa Jovanom, oni su pričali o ovome! Eto, to je moj komentar - rekla je Luna i vidno iznervirana nastavila da sluša izlaganje Slobe i njegove supruge.

Kija je u isto vreme bila iznenađena i šokirana Lunom reakcijom.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.