KONAČNO SMO OTKRILI KIJINU NAJVEĆU TAJNU! Njena veza sa crnogorskim biznismenom je u stvari...
Foto: Printscreen Instagram

OTKRIVENA

KONAČNO SMO OTKRILI KIJINU NAJVEĆU TAJNU! Njena veza sa crnogorskim biznismenom je u stvari...

Ovo je samo očajnički potez prevarene žene

Objavljeno:

Supruga Slobe Radanovića, Kristina Kockar lažirala je vezu sa Budvaninom Andrijom Lazovićem da bi se osvetila mužu jer ju je u Zadruzi prevario sa Lunom Đogani.

Naime, kako izvor blizak Kiji tvrdi, ona je bila očajna zbog muževljevog javnog neverstva, pa je da ne bi ispala paćenica, pronašla način da pred svetom stvori sliku da je i ona u srećnoj ljubavi sa navodnim bivšim dečkom.

@andrijalazovic_bu2 ?

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR? (@kija_kockar_fp) on

- Neposredno pred ulazak, Kija se dogvorila sa Andrijom da joj pomogne da sačuva bar minimun dostojanstva i da joj bude vetar u leđa u osveti Slobi, koji ju je ponizio pred milionskim auditorijumom. Lazović je pristao na igru i čim se Kija našla među zadrugarima, otvoreno je govorio kako ju je on podržao da da se suoči sa Radanovićem u svakodnevnom druženju pred kamerama i da mu pomrsi račune tamo - otkrio je izvor i dodao:

Ljubav @andrijalazovic_bu2 ❤

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR? (@kija_kockar_fp) on

- Iako je Kijin dečko u početku samouvereno tvrdio da se ne plaši da će se bračni par pomiriti kada se ponovo nađu zajedno, bez traga ljubomore, što nije svojstveno nijednom muškarcu, uskoro je promenio ploču. Verovatno prateći uputstva Kije, a i na osnovu njenog ponašanja unutra, Andrija je počeo da daje izjave kako je on pun razumevanja i da će razumeti ako dođe do pomirenja njegove navodne devojke i Slobodana. Da su prave emocije u pitanju, teško da bi neko mogao tako da reaguje, pa je više nego očigledno da je sve izmišljeno samo da Kristina ne bi ispala jadnica u celoj priči - zaključuje upućeni izvor.

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.