SASULI JOJ SVE U LICE: Luna i Sloba rekli KIJI SVE ŠTO MISLE o njoj - Njena reakcija je GENIJALNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

došao je i taj dan

SASULI JOJ SVE U LICE: Luna i Sloba rekli KIJI SVE ŠTO MISLE o njoj - Njena reakcija je GENIJALNA! (VIDEO)

Najnovije pismo učinilo je da padnu maske

Objavljeno:

Tokom podneva Lepi Mića pročitao je zadrugarima najnovije pismo od Velikog šefa gde je takmičarima naređeno da prokomentarišu Kiju Kockar, Nenu Petrović i Enisa Todića. Komentari su se nizali, a onda je došao red na Slobu Radanovića, koji je već prvom rečenicom izazvao smeh kod svih ukućana.

- Znam Kiju i spolja. Ona je dobra osoba, ona je najnamazanija osoba, najsnalažljivija. Ako ostavim sukob po strani, ona je osoba koja bi svakome dala poslednju koru hleba. Drago mi je da je srećna i da je našla dečka - direktan je bio Sloba.

foto: Printscreen / RTV Pink Zadruga, Na Fotografiji: Sloba Radanović

Posle Slobe, red je došao i na Lunu Đogani koja je Slobinu suprugu iskreno prokomentarisala.

foto: RTV Pink printscreen

- Neću da komentarišem Kiju kao Slobinu ženu. Imala sam predrasude o njoj, a sada je Kristina je za mene jedna jako pametna žena, namazana žena, al ne mislim da je to loše, pametno. Prija mi njeno društvo i drago mi je da je normalna atmosfera kad smo nas troje u istoj prostoriji. Ne znam šta je razlog njenog ulaska, ali podržavam je šta god da je u pitanju - rekla je Luna Kiji.

Kija je ostala nema na njihove komentare, a u nekoliko navrata se iskreno nasmejala dok su je komentarisali muž i njegova devojka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.