PA DA LI JE OVA ŽENA IMALA BAR MALO SREĆNIH TRENUTAKA U ŽIVOTU?! Divna otvorila dušu i ispričala sve o bivšem MUŽU i tragičnim stvarima kroz koje je prošla!
Foto: Printscreen Youtube

POTRESNO

PA DA LI JE OVA ŽENA IMALA BAR MALO SREĆNIH TRENUTAKA U ŽIVOTU?! Divna otvorila dušu i ispričala sve o bivšem MUŽU i tragičnim stvarima kroz koje je prošla!

Divna je otvorila dušu Bori i Kiji i ispričala svoju tužnu životnu priču

Objavljeno:

Još jedan u nizu zadrugar sa kojim je Bora radio intervju bila je Divna DNK. Divna je ovaj intervju shvatila vrlo ozbiljno i pričala je Bori o svojoj prošlosti.

Bora je za početak pitao Divnu kako se oseća u Zadruzi, na šta je ona rekla da je za dva i po meseca u Zadruzi stekla nove prijatelje, naučila mnogo toga i čula sve što nije znala o poznatim ličnostima.

foto: Printscreen

A onda su spontano počeli da pričaju o Divninom prvom braku i njenom životu generalno.

- Bila sam u braku tri meseca. Nije išlo. Nismo mogli da nađemo zajednički jezik. On je tražio da mu moji roditelji daju novac. Meni se to nije svidelo. Posle tri meseca batalila sam taj brak. Nisam htela da budem sa njim da bi on koristio moje roditelje - rekla je Divna.

Potom je rekla i zašto se zaljubila u Marka i šta ju je privuklo kod njega.

foto: Printscreen

Ono što je svakako potresno jeste to da se Divna osvrnula i na svoje detinjstvo koje nimalo nije bilo lako.

- Imala sam tužno detinjstvo! Ja kao dete nisam videla da mi je neko pružio čokoladu i da mi neko da neki slatkiš. Gledala sam kako mi se otac i majka svađaju. Bilo mi je teško. Bila sam prisutna u tim trenucima i hoću da obezbedim Kristini normalan život. Da ima sve što ja nisam mogla da imam kao mala - iskrena je bila Divna.

Pogledajte šta je Divna još ispričala Bori:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.