MARŠ U PI**U MAT***NU DERIŠTE JEDNO! Raskinuli Luna i Sloba: On je demonstrativno NAPUSTIO kuću i otišao kod ŽENE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

to bi bilo to?

MARŠ U PI**U MAT***NU DERIŠTE JEDNO! Raskinuli Luna i Sloba: On je demonstrativno NAPUSTIO kuću i otišao kod ŽENE! (VIDEO)

U trenutku je PUKLO!

Objavljeno:

Drama na relaciji Sloba-Kija-Luna u Zadruzi dostiže tačku ključanja, a sada se dogodilo nešto što bi moglo da bude presudno za ceo zaplet!

Razgovor između Slobe i Lune započeo je, naoko, bezazleno, oko uobičajenih stvari, razmirica... Počelo je, međutim, ubrzo da varniči, a u centru pažnje je bila krađa koju je pevač doživeo.

Blogerki je ozbiljno zasmetalo njegovo ponašanje, a u sve je umešan i novinar Milan Milošević. Kada se činilo da će se strasti ipak smiriti, usledio je pravi PAKAO!

foto: Printscreen

Naravno, ključ svega je - Kristina Kija Kockar. Ljubomorna Luna je odjednom "pukla", napravila scenu, usledile su obostrano teške reči.

Ni pevač ni blogerka nisu pazili šta izgovaraju. Na kraju je on, pun besa, demonstrativno napustio kuću i otišao u izolaciju. Pao je raskid!

Da li je ovo definitivan kraj Slobe i Lune, ili će, kao i u nekoliko prethodnih situacija, uslediti novo pomirenje? Saznaćemo vrlo brzo. Pogledajte snimak:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.