KRAJ SPEKULACIJAMA! Edita šokirala sve: Ovo je VELIKA TAJNA o Luni koju MORAM DA OTKRIJEM SRBIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok!

KRAJ SPEKULACIJAMA! Edita šokirala sve: Ovo je VELIKA TAJNA o Luni koju MORAM DA OTKRIJEM SRBIJI! (VIDEO)

Otvorila je dušu večeras u emisiji Ognjena Amidžića

Objavljeno:

Nedeljama unazad šuškalo se da je Luna Đogani, koja je u "Zadruzi" uplovila u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, pre učešća u rijalitiju učinila sličnu stvar. Naime, pričalo se da je i svojoj sestri Editi Aradinović preotela dečka, pa je pevačica poželela da u emisiji "Amidži šou" jednom za svagda stavi tačku na spekulacije.

- Velika tajna koju moram da otkrijem Srbiji je da Luna jeste moja sestra - ironično je rekla Edita na samom početku, a onda otkrila da sa Lunom, iako su sestre, nije bliska.

foto: Printscreen

- Ja nisam Đogani, ali se ne stidim onoga što jesam. Što se Lune tiče, ona je jako mlada. Jeste moja sestra, ali iskreno, nas toliko ima da ne možemo da se pohvatamo... To je istina. Lunu sam videla u svom životu deset puta, ne mogu da kažem da je poznajem kao ličnost i da sam u početku, kada je ušla u "Zadrugu", opravdala to nešto... Nismo bliske, to stoji, nema razgovora - objasnila je Edita, koja se potom osvrnula na ponašanje svoje rođake.

- Tek sada, iz ove perspektive, Luna je jedno dete. Ona je naivna, mlada i dobra je devojka. A to za dečka... Ne znam odakle ljudima takva vrsta "buvice" - iznenađena je bila frontmenka "Ministarki".

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.