OVA AGONIJA NIKAKO DA PRESTANE! SLOBA PROVEO NOĆ SA KIJOM! Luna se probudila u SUZAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen

MUŽ SPAVAO SA ŽENOM

OVA AGONIJA NIKAKO DA PRESTANE! SLOBA PROVEO NOĆ SA KIJOM! Luna se probudila u SUZAMA! (FOTO)

Prvi put od kada su započeli svoju vezu Luna i Sloba su noć proveli odvojeno, a da situacija bude još zanimljivija Radanović je noć proveo sa svojom i dalje zakonitom suprugom Kristinom Kockar

Objavljeno:

Razlog tome je što su Kija i Sloba od strane ovonedeljnog gazde, Lepog Miće, izabrani da budu potrčci, pa će tokom cele nedelje spavati sami u posebnoj sobi.

Luna je izjavila da veruje Slobi, ali da će joj biti veoma teško da spava bez njega jer se navikla da već dva meseca svaku noć provode zajedno u krevetu.

foto: Printscreen Youtube

Zato je i ovo jutro bilo drugačije od prethodnih. Luna se probudila vidno neraspoložena, bez osmeha na licu.

Dok je ona samovala u krevetu, Kija i Sloba su do kasno u noć razgovarali u sobi za potrčke i zaspali tek u ranim jutarnjim satima.

foto: Printscreen Youtube

Oni su pričali o svom odnosu, o prijateljima iz privatnog života, ali i o Kijinom novom dečku Andriji. Sloba je u jednom trenutku ponovo počeo da ispituje svoju suprugu da li je nešto imala sa njim tokom njihovog braka, što je Kristinu veoma iznerviralo pa su zaspali ostavši nedorečeni.

foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da će supružnici do kraja nedelje deliti sobu, sigurno je da ćemo još interesantnih detalja tek čuti od njih.

(Espreso.co.rs/ Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.