SLOBA SE DOPISIVAO SA LUNOM PRE RIJALITIJA: Ja ću da te branim od tih ološa! Pogledajte njihovu PREPISKU sa Instagrama! (FOTO)
Foto: Printscreen/Kurir

auuu

SLOBA SE DOPISIVAO SA LUNOM PRE RIJALITIJA: Ja ću da te branim od tih ološa! Pogledajte njihovu PREPISKU sa Instagrama! (FOTO)

Pevač je neposredno pre ulaska u „Zadrugu“ slao poruke blogerki, s kojom se dogovorio da se drže zajedno, na šta mu je ona odgovarala poljupcima

Objavljeno:

Sloba Radanović i Luna Đogani dogovorili su se da se drže zajedno u „Zadruzi“ čim su dobili poziv da oboje učestvuju u rijalitiju.

Njih dvoje su se površno znali sa jedne svadbe, kada su i razmenili brojeve telefona, a intenzivnije dopisivanje preko Instagrama su započeli kada su rešili da oboje postanu deo šou-programa.

foto: Printscreen/Kurir

Kurir je došao do Lunine i Slobine prepiske u kojima je pevač obećao Đoganijevoj da će je čuvati.

- Luno, ulaziš u rijaliti? - pitao ju je pevač, a nakon što je dobio potvrdan odgovor, obradovao se. - Super. Neko normalan. Spremaš li se? - nastavio je on. - Imam tremu veliku. Nisam čula ništa što su me pitali na razgovoru - jadala mu se blogerka, a potom otkrila da se već upoznala s nekim takmičarima. - Bila sam u emisiji sa nekim učesnicima. Već su počeli da se svađaju. Bili su Maca Diskrecija, Zoran Marjanović, Žiža, Viktorija - rekla mu je Luna, a Sloba joj je tada poručio da nema čega da se plaši.

foto: Printscreen/Kurir

- Ja ću da te branim od tih ološa. Sve ih treba prebiti. Mada, nećemo da ih diramo dok oni ne diraju nas. Kupamo se u bazenu i kuliramo idiote - napisao je Sloba budućoj devojci, a Luna mu je tada udelila kompliment.

foto: Printscreen/Kurir

- Videla sam na svadbi da si dobar dečko. Pohvalio mi te je Mirko - priznala mu je ona uz poljupce, a Sloba joj je poručio da se druže u karantinu.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.