MA ON SLOBI NIJE NI DO KOLENA: Kijina mama progovorila o njenom dečku i pokopala ZETA ZAUVEK!
Foto: Printscreen/Pink

prihvatila ga

MA ON SLOBI NIJE NI DO KOLENA: Kijina mama progovorila o njenom dečku i pokopala ZETA ZAUVEK!

Podržava ćerkinu novu vezu

Objavljeno:

Ljubavni trougao između aktuelnih učesnika "Zadruge"- Lune Đogani, Slobe Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar prati skoro svaki čovek u Srbiji i regionu, a u priču je sada upleten i Kijin novi dečko Andrija Lazović, ali i njena mama Nada Zeljković. Kijina mama Nada je danas bila i gost u prilogu emisije "Premijera vikend specijal" gde je novinarki Katarini Nikolić odgovarala na pitanja o svojoj ćerki, ali i o Andriji i tom prilikom otkrila da ga neposredno i poznaje:

Andriju nisam upoznala, a ni njegove roditelje. Čula sam o njima preko televizije. Imamo zajedničkog prijatelja koji ima jako lepo mišljenje o njihovoj porodici. Ja ih ovim putem pozdravljam, i unapred im se izvinjavam ako imaju neprijatnosti. Ukoliko imaju problema sa medijima zbog svega, ja im se izvinjavam - poručila je Kijina mama.

Kijina mama, ovom prilikom otkrila je da podržava ćerkinu vezu sa Andrijom. Čula sam da je moja Kristina uradila "hirurški rez" ljubavi prema svom suprugu, i da je greje ljubav prema Andriji. Ja glasam za ljubav - rekla je Nada za kraj razgovora pred premijernim kamerama.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.