PROGOVORIO KIJIN I SLOBIN VENČANI KUM: Ona je MAG MANIPULACIJE, ne možemo da gledamo kako ga PSIHIČKI ZLOSTAVLJA!
Foto: Printscreen Youtube

rijaliti

PROGOVORIO KIJIN I SLOBIN VENČANI KUM: Ona je MAG MANIPULACIJE, ne možemo da gledamo kako ga PSIHIČKI ZLOSTAVLJA!

Sa Kijinim ulaskom u rijaliti, stvari su se zakomplikovale za Radanovića

Objavljeno:

Nakon svega kroz šta je njegov drug prošao, Slobin kum rešio je da otkrije sve o Kijinom i njegovom odnosu.

Otkako je ušao u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", Slobodanu Radanoviću, učesniku muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", život se promenio iz korena.

Naime, on je u rijaliti ušao sa podrškom svoje supruge Kristine Kije Kockar, ali mu se ubrzo u "Zadruzi" dogodila ljubav sa Lunom Đogani.

Rešiviši da se upusti u vezu sa njom, i ostavi suprugu, Sloba je podigao mnogo prašine i podelio javnost na one koji su na Luninoj i njegovoj strani i one koji podržavaju njegovu, i dalje zakonitu suprugu Kristinu.

Sa Kijinim ulaskom u rijaliti, stvari su se zakomplikovale za Radanovića, a onda je njegov kum i najbolji prijatelj, Dragan Milošević, nakon svega kroz šta je njegov drug prošao, rešio da progovori o Kiji i Slobi.

foto: RTV Pink printscreen

- Naše drugarstvo datira još iz osnovne škole. Družimo se veoma dugo i veći deo života smo bili nerazdvojni. Za ovih 15-16 godina koliko se družimo, stvarno smo mnogo toga prošli zajedno. Delili smo i dobro i loše, i sreću i tugu. Nekako je logičan splet događaja bio da krunišemo naše prijateljstvo kumstvom. Prvo sam ja njemu kumovao prošlog oktobra, pa on meni aprila ove godine. I onda se dogodila čuvena svadba gde sam ga venčao sa Kristinom. Slobodan je moj najbolji drug. Dobar, pošten i iskren prijatelj. Da nije takav, sigurno se ne bismo ovoliko družili - započinje priču Slobin venčani kum.

S obzirom na to da ih je upravo on venčao, pitali smo Dragana kakav je bio Kristinin i Slobin odnos.

- Boba nije neko ko ide i kuka unaokolo. Znali smo svi mi za te neke svađe koje su se dešavale, ali veza bez svađe je kao torta bez šlaga. Ne može biti normalno da dva bića nikad nemaju nesuglasice. Slobodan je veoma zatvoren po tom pitanju i sigurno nije neko ko bi se žalio i kukao na svoju devojku ili ženu - rekao je Dragan, koji nije mogao da odgovori na pitanje da li se Kijin i Slobin odnos pretvorio u bratsko-sestrinski posle toliko godina veze.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako je Slobodan već više od dva meseca u rijalitiju, Dragan je prokomentarisao njegovo učešće.

- Bio sam van Srbije kada mi je Slobodan saopštio da će učestvovati u rijalitiju. Nisam bio za to, jer sam znao da se tamo ljudi poigravaju sa intimom i emocijama. Da li je to unutra pravi Sloba? Pa, činjenica je da on trenutno proživljava veoma teške trenutke. Nikad ga u stvarnom svetu nisam video ovakvog. Verovatno jer je u stvarnom svetu uvek imao podršku porodice i prijatelja - objašnjava Milošević.

Ipak, nije ga iznenadilo to što je Kija nakon svega, ipak odlučila da uđe u rijaliti, a sa njenim ponašanjem se nimalo ne slaže.

Uopšte me nije iznenadio njen ulazak. Ponaša se veoma nadmeno i nipodaštava Slobodana. Nimalo slatko i simpatično, kako se predstavila. Mrzim bilo koji vid manipulacije, a gospođa Kockar je definitivno mag iste. Ne znam da li možete da zamislite šta mi osećamo dok gledamo kako neko psihički zlostavlja nama blisku osobu? - rekao je Dragan, potresen onim što se dešava njegovom najboljem drugu.

Kristina je pre ulaska, ali i po ulasku u "Zadrugu" potencirala kako su svi njihovi zajdenički prijatelji na njenoj strani i da osuđuju to što ju je Sloba prevario sa Lunom pred kamerama.

foto: Printscreen

Međutim, Dragan tvrdi da to što Kija priča, nije ni blizu prave istine.

Naravno da nije istina. Ona je malo izgubila kompas. Svi Slobini prijatelji su na njegovoj strani. Ja sam rekao da mi je žao što je proživljavala ovako teške trenutke i da mi je žao što će narod ispirati usta Slobodanom. Ali protiv emocija se ne može i shodno tome mogu da kažem da, ako je moj kum srećan sa Lunom, i ja sam srećan zbog njega. Kristinu poštujem kao suprugu mog najboljeg druga, ali moja podrška je uvek uz Slobodana - izričit je bio Dragan, koji je dodao da veruje da se Sloba zaista zaljubio u Lunu.

- Mislim da je očigledno da se zaljubio. Luna jeste mlada, ali mislim da su njihove emocije veoma iskrene i čiste - rekao je Slobin kum.

Za kraj, Dragan je još jednom pružio podršku svom najboljem prijatelju.

- Voleo bih da mi se omogući makar minut, u kom ću svom najboljem drugu moći da dam podršku i da mu makar malo umanjim bol i patnju - rekao je Dragan za kraj.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.