ĆERKA LEPOG MIĆE OTKRILA SVE IZ NJEGOVOG ŽIVOTA: Moji RODITELJI imaju DOGOVOR!
Foto: Printscreen/facebook

progovorila

ĆERKA LEPOG MIĆE OTKRILA SVE IZ NJEGOVOG ŽIVOTA: Moji RODITELJI imaju DOGOVOR!

Lepog Miću mnogi osuđuju zbog ponašanja prema pripadnicama lepšeg pola u rijalitiju

Objavljeno:

Sara Pržulj, ćerka učesnika rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepi Mića retko se oglašava za medije, a u intervjuu otkrila je do sada nepoznate detalje o svojim roditeljima. Naime, ona je otkrila zbog čega se njena majka ne pojavljuje u medijima, a Lepi Mića gotovo da i ne govori o njoj.

- Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara za Pink.rs i dodala da je ona, iako se ne slaže sa svim postupcima svog oca, ipak zadovoljna njegovim učešćem u rijalitiju ''Zadruga''.

- Sa nekim njegovim postupcima se slažem, a sa nekim ne, ali on najbolje zna šta radi i zbog čega to radi! U svakom slučaju on izaziva komentare i reakcije. On igra svoju igru i nema problem da nekom u lice kaže šta misli, tako da sam ja kao njegova ćerka u tom smislu zadovoljna.

Lepog Miću mnogi osuđuju zbog ponašanja prema pripadnicama lepšeg pola u rijalitiju, a Sara otkriva zbog čega se on tako ponaša, ali i da nije takav u privatnom životu.

foto: Printscreen Youtube

- Moj otac je temperamentan i u privatnom životu. Nema problem da nekom u lice nešto kaže, on je takav pa je takav. On se ovako kada mu neko stane na žulj ne potresa mnogo, ali drugo je rijaliti. To su specifični uslovi, ne bi bilo ni interesantno da sve iskulira i da se povuče. Kad izađe napolje, on će sigurno biti u dobrim odnosima sa svima, nevezano za to sa kim se svađao. On te svađe gleda samo u granicama rijalitija - kaže za naš portal naslednica Lepog Miće.

Sara dodaje i da njen otac, uprkos tome što nije imao lepe reči za glumicu Žižu Stojanović, sa kojom se kasnije i zbližio, a ona izjavila da je spremna čak da mu prepiše i kuću, nema ništa protiv glumice.

- Što se tiče psovanja, to mu ne treba uzeti za zlo dok je tamo. On nijednoj od tih žena, a posebno ne Žiži ne želi ništa loše, ne želi da je uvredi. To je samo njegov stil igre. U privatnom životu, svakako da ne bi vređao tako nijednu ženu - rekla je ćerka Lepog Miće i otkrila da joj zbog ponašanja njenog oca u ''Zadruzi'' svakodnevno stižu poruke na društvenim mrežama, i to uvredljive sadržine.

foto: Printscreen

- Bilo je negativnih komentara, ali uglavnom od nepoznatih ljudi. Često mi na društvenim mrežama šalju uvredljive poruke što nije u redu. Ja se trudim da ne obraćam mnogo pažnje na to i da ne čitam takve poruke. Ti ljudi na društvenim mrežama psuju i vređaju, a onda obrišu svoj profil. Moram da priznam da mi nije svejedno, ali učim da se izborim sa tim. Svesna sam toga da će negativnih komentara uvek biti, šta god on radio - rekla je Sara i dodala da bi volela da u rijalitiju ''Zadruga'' pobedu odnese njen otac, uprkos tome što to nije njegov cilj.

- On je zaslužio da pobedi, on je sebe dao i uložio, ali mislim da to nije njegov cilj. On bi se drugačije ponašao da to želi, išao bi na to da pridobije publiku.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.