OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Jelena Golubović uradila nešto POTPUNO NEOČEKIVANO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

ubrzo je prekinuta

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Jelena Golubović uradila nešto POTPUNO NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Imitirali su jedni druge

Objavljeno:

U toku prošle noći zadrugari su imali probu imitacija. Oni su igrali jedni-druge u svim situacijama koje su gledaocima, ali i njima, bile zanimljive. Pošto nisu sami znali da se podele, Veliki šef je to učinio i napravio grupe.

Prvu grupe čine Žiža, Nena, Zorana i Sara. U drugoj grupi nalaze se Jelena, Marko, Viktorija i Mina. Zatim su Kristina, Divna, Miki i Mića treća grupa, a nakon njih Sloba, Enis, Teodora i Milica čine četvrtu grupu. Dok su Jovana, Đekson, Luna i Bane peta grupa. Šesta je u sastavu Bore, Janjuša, Sanje i Tanje. Sedmu grupu čine Milan, Saška, Anđela i Filip, a osma grupa su Miljan, Anđelo, Maca i Ana. Veliki šef ih je upozorio da ovo shvate veoma ozbiljno.

Žiža je odmah krenula sa svojom ekipom da glumi. Glumica je odlučila da bude Drvo mudrosti, Sara je igrala sebe, dok je Zorana trebala da bude Vojke, Sarin momak. U toku tačke Žiža je kritikovala Saru. Ona je pevačici rekla da je tako spora, a tako mlada, nakon čega je dodala i da je Sara grozna glumica.

Druga grupa imitirala je Macu, Divnu i Marka DNK. Ko je Janjušu ukrao mašinicu za kosu nedeljama je bilo pitanje koje je mučilo košarkaša. Na kraju se ispostavilo da je to uradio Bora Santana, a upravo su muzičar i Janjuš, zajedno sa Sanjom i Tanjom igrali ovu situaciju.

foto: Printscreen/Pink

Došao je red na Slobu koji je imitirao najstariju ukućanku, zajedno sa Milicom i Enisom koji su igrali scenu kada je Lepi Mića uhvatio Žižu da krišom jede hranu, a ovo je i te kako nasmejalo zadrugare.

Došao je i red na Jelenu Golubović i njenu ekipu da pokažu svoju scenu. Oni su imitirali Saru Reljić koja je ludo zaljubljena u repera Vojketa Đansa koji se sinoć vratio u "Zadrugu"na Sarinu radost.

Ovo glumica? - bio je jedan od komentara ukućana.

Tačka Jelene Golubović bila je ubrzo prekinuta. Razlog je bilo pismo koje je stiglo. Veliki šef obavestio je sve ukućane da su kažnjeni sa hiljadu dinara manje u budžetu naredne nedelje, zbog toga što nisu učestvovali svi stanari u ovim aktivnostima, a zatim je nastala svađa. Anđelo i Teodora za vreme imitacija bili su u pab-u, gde je pevačica dramila.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.