PROGOVORILA I KIJINA DRUGARICA VANJA: Slobina IZDAJA Kiji je uništila zdravlje, a Slobina majka je OGRANIČENA!
Foto: Printscreen

I ONA SE OGLASILA

PROGOVORILA I KIJINA DRUGARICA VANJA: Slobina IZDAJA Kiji je uništila zdravlje, a Slobina majka je OGRANIČENA!

Kristina Kockar Kija odlučila je da se oči u oči suoči sa mužem Slobodanom Radanovićem, koj8i ju je javno prevario, ostavio i pred kamerama rijalitija Zadruga planirao brak i život sa Lunom Đogani

Objavljeno:

Iako ne govori o Slobinim ranijim prevarama i teškoj operaciji, te tajne za Svet je otkrila njena najbolja drugarica Vanja.

- Zamislite kako je Kiji bilo kada je njen muž nakon desetak dana u rijalitiju imao seks sa drugom devojkom. Slobodan je njoj pred sam ulazak rekao da je nikad neće prevariti i da on nju voli, ali desilo se šta se desilo, još je ušla i njegova gospođa mama da pomrsi konce. Ta žena je iz male sredine, ograničena na neki način, i posesivna je majka - kaže Vanja i dodaje:

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Kija je više puta nju zvala otkako je Slobodan u rijalitiju, ali ta žena bila je veoma bezobrazna prema njoj. Kija je sve to izuzetno teško podnela, sama znam jer sam bila svaki dan uz nju, ma devojka je dobro ostala normalna kroz kakvu torturu i pakao je prošla - Zaključuje Vanja.

foto: Printscreen

- Pretili su joj batinama i smrću, svašta se tu događalo. Ona nije spavala noćima, nije jela, stalno smo je vodili na infuziju. Posle pet godina veze i svega što je u taj odnos uložila, doživela je javnu prevaru i izdaju. Slobina izdaja ostavila je trajne posledice na Kijino zdravlje, taj stres ne može da se izbriše. Išla je stalno kod psihijatra, a to je mnogo jaka devojka. Onda vam je jasno kako vam je bilo - Vanja se potom osvrnula i na Kijinu operaciju.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Pre dve godine Kija je operisala cistu na jajniku, i to je bila teža operacija, opasna po život, ali sada je sve kako treba. Sloba zna kroz šta je prošla zbog tog zdravstvenog problema, ali očigledno se pravi lud - Kijina drugarica je potom otkrila i to da je Sloba i ranije varao Kristinu.

foto: Printscreen

- I ranije ju je varao i imao te ispade, Kija ga je uhvatila u prevari, ali tada mu je oprostila zbog ljubavi i zato što je smatrala da je još mlad i da neke stvari nesvesno radi. Kija je našla poruke u kojima se on dopisivao sa svomom ljubavnicom, i to baš na dan finala Pinkovih Zvezda - kaže Vanja.

Kija je ovu priču potvrdila i u Zadruzi, ali nije želela da detaljiše, pa je svom mužu u šiframa rekla da joj je njegova prva prevara srušila ceo svet.

foto: Printscreen Instagram

- Ti dobro znaš. Ja tebi govorim da je ono što se meni desilo onda bilo u istom trenutku kada sam morala da idem na operaciju. Tebe je to prošlo, mene nikada neće. Meni je to srušilo ceo svet - rekla je ona pred kamerama, a Vanja sad objašnjava zašto je Kija ušla u Zadrugu:

foto: Printscreen

- Slobodan se prvo ispljuvao sam po sebi, a onda i po Kiji. Svi su je podržali u odluci da uđe, i porodica i njeni i Slobodanovi zajednički prijatelji. Ona je ušla tamo da raspravi neke stvari sa Slobom, a ne sa Lunom, jer da je nije prevario s Lunom, desilo bi se to sa nekom drugom. Mislim da će se Sloba pokajati i da će tek da se kaje kroz život jer je izgubio pravu ženu. Mislim da mu Kija neće dati drugu šansu.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Spekulisalo se da je Kija po ulasku u Zadrugu otkrila da je u drugom stanju i da je zbog pretrpljenog stresa izgubila bebu. Iako Radanović tvrdi da odnose sa zakonitom ženom nije imao dve godine, Kija to poriče, a drugaricu je zamolila da se ne oglašava na tu temu jer očigledno želi da se to zaboravi.

foto: Printscreen

- Glupo mi je da to komentarišem, naravno da su želeli da imaju decu, samim tim što su se uzeli i planirali zajedničku budućnost. O glasinama da je bila trudna ne želim da pričam, Kija me je zamolila da zaobiđem tu temu - završava Vanja.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.