ON JE PEVAO NA SVADBI DIVNE I MARKA I OTKRIO JE: Sve je privid dobre atmosfere, čim stane muzika, nastaje PAKAO!
Foto: Printscreen

ništa nije kao što izgleda

ON JE PEVAO NA SVADBI DIVNE I MARKA I OTKRIO JE: Sve je privid dobre atmosfere, čim stane muzika, nastaje PAKAO!

Pevač je otkrio detalje sa svadbe koja se dogodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga''

Objavljeno:

Događaj koji je zabeležio prvu sezonu rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' svakako jeste i svadba Divne i Marka DNK o čemu su danima brujali svi domaći mediji.

Na svadbenom veselju bilo je veselo, a za dobru atmosferu i zabavu pobrinuli su se poznati pevači sa naše estrade: Snežana Đurišić, Jelena Kostov, Marko Bulat i Pinkova zvezda Sloba Đurković.

foto: Zorana Jevtić

Marko Bulat podelio je utiske sa svadbe koja se dogodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga'', a kako ističe, bilo je veoma emotivno uprkos raspravama i svađama.

- Bilo je veoma emotivno, sa pomešanim emocijama. Sa jedne strane su tu mladenci kojima je to najlepši dan u životu i koji su bili veoma uzbuđeni, a kad stane muzika, čini se kao da je sve samo privid pozitivne atmosfere jer odmah krenu rasprave i svađe, padaju teške i grube reči - kaže za naš portal Bulat i dodaje da mu se jedan trenutak tokom boravka u rijalitiju ''Zadruga'' posebno urezao u sećanje.

foto: Printscreen

- Najupečatljiviji momenat sa svadbe svakako je bio kada su uveli Markovu i Divninu ćerku Kristinu jer niko od ukućana nije ostao ravnodušan, a bilo je i mnogo suza. Moram da priznam da ni meni nije bilo svejedno jer sam u tim trenucima i ja mislio na svoju ćerku - rekao je Marko i dodao da u rijaliti trenutno ne bi ušao upravo zbog svog deteta.

- U rijaliti trenutno ne bih ušao nikako. Ni po koju cenu ne želim da propustim trenutke odrastanja svog deteta koje sam toliko čekao i priželjkivao - bio je iskren pevač.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.