OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kija i Luna se UROTILE protiv Slobe, nije ni čudo što je završio na INFUZIJI!
Foto: Printscreen

POTPUNI OBRT

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kija i Luna se UROTILE protiv Slobe, nije ni čudo što je završio na INFUZIJI!

Luna i Kija su se tokom današnjeg dana suprotstavile Slobi, što niko nije očekivao. Radanović se ne snalazi najbolje u ljubavnom trouglu, koji je sam napravio u rijalitiju

Objavljeno:

Kija Kockar, žena pevača Slobe Radanovića, insistirala je da joj kaže šta ga muči, jer je postao mnogo ćutljiviji nego inače, te nije htela da odustane dok joj ne prizna šta je posredi.

foto: Printscreen

"Vodili smo diskusiju par puta, pred svima i sami, a nakon poslednje pao si u tešku depresiju, ne znam zbog čega. Reci mi pobogu o čemu se radi", pričala je ona, a Sloba nije mogao da je sluša.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Luna se žalila kako pevač sve više pažnje poklanja svojoj ženi i da ne može da veruje šta se događa, pa se pitala šta će biti za nedelju dana, kad je ovako blizak sa Kijom već posle dva dana od njenog ulaska u Zadrugu. Kija je potom, na iznenađenje mnogih, pohvalila Lunu.

foto: Printscreen

"Ti si mene pustila dva puta u toalet i ja to poštujem, ti si čovek, ja sam čovek, meni to pokazuje poštovanje. Mi možemo da imamo odličnu komunikaciju", rekla je Kija. Očigledno su se obe urotile protiv Slobe, a kako će se situacija odvijati, pokazaće vreme.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.