KIJA ODRŽALA LEKCIJU LUNI PRED SVIMA: Luna oborila glavu, počela da plače, htela je da propadne u ZEMLJU, a Sloba?
Foto: Printscreen

šta li će tek biti?

KIJA ODRŽALA LEKCIJU LUNI PRED SVIMA: Luna oborila glavu, počela da plače, htela je da propadne u ZEMLJU, a Sloba?

Rekla joj je sve u lice

Objavljeno:

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima u kome ih je obavestio o sastanku na kome imaju zadatak da prokomentarišu aktuelna dešavanja u rijalitiju.

Tom prilikom došlo je do novog okršaja između Lune Đogani i Kije Kockar.

Kija je komentarisala sve zadrugare, a ubrzo je red došao i na Lunu i Slobu. Sloba je propustio početak sastanka, te je Kija prvo prokomentarisala Lunu.

foto: Printscreen

- Ja nisam došla ovde da se svađam s tobom, ali ne isključujem da ćemo imati problem. Ja sam gledala dok sam bila napolju šta si ti pričala o meni, i znam šta misliš o meni, i mogu samo da ti kažem da je to jako ružno. Slobodan i ja ćemo rešiti ono što imamo, to je između nas dvoje - rekla je Kija.

foto: Printscreen

Luni su se oči napunile suzama, a kada je pokušala da odgovori, Kija ju je samo prekinula i nastavila priču, dok je blogerka oborila glavu.

Ubrzo se pojavio i Sloba, a Kija je rekla da joj se našao za šta god joj je bilo potrebno od kada je ušla u rijaliti, ali da se to i podrazumeva i da je to i očekivala.

- Ti znaš da je ružno to što si uradio, to je dno dna - rekla je Kija.

Sloba je zatim ustao i odgovorio da će joj uvek pomoći za šta god da treba, kao i da je on jedini krivac za ovu situaciju, i da se kaje što ju je prevario pred kamerama.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.