IJAOOOOO! PRŠTI SVE OD EMOCIJA! DA LI ĆE SE POSLE OVOGA SLOBA VRATITI KIJI? Razmenjivali osmehe, a on joj pevao, Luna POBEGLA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo boli

IJAOOOOO! PRŠTI SVE OD EMOCIJA! DA LI ĆE SE POSLE OVOGA SLOBA VRATITI KIJI? Razmenjivali osmehe, a on joj pevao, Luna POBEGLA! (VIDEO)

Sinoć je u "Zadruzi" organizovana žurka povodom Žižinog rođendana, a učesnici su se opustili uz muziku i pivo. Naravno, ni ovo veče nije moglo da prođe bez novih dešavanja u ljubavnom trouglu

Objavljeno:

Slobi je i dalje vidno neprijatno zbog prisustva njegove supruge u rijalitiju, što je i sam nekoliko puta izjavio, ali njih dvoje su spustili loptu i komuniciraju normalno. Pevač je rekao Kiji da može da joj se obrati za šta god joj bude trebalo i da računa na njega, a Luni je veoma teško zbog cele situacije iako stalno ponavlja svom dečku da ga razume.

foto: Printscreen

Tokom žurke, u jednom trenutku počela je Slobina pesma "Stjuardesa", koju je posvetio svojoj ženi. On je u tom trenutku sedeo preko puta nje, dok je Luna bila na drugom kraju sobe.

foto: Printscreen

- Ova pesma te podseća na mene! Produkcijo, pojačajte ovu pesmu! Šta je, ne znaš gde da gledaš? - provocirala je Kija Slobu uz osmeh. Sloba je nekoliko puta pogledao u suprugu dok je pevao stihove ove pesme, a razmenili su i nekoliko značajnih osmeha, te se videlo da mu nije svejedno.

Za to vreme, Luna je sedela na drugom kraju sobe i nije želela da se okrene i pogleda u pravcu Kije i Slobe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.