KAKO SEJEŠ TAKO ŽANJEŠ! Luna će dobiti NERVNI SLOM u rijalitiju: Dok se ona odmara u sobi, žena njenog LJUBAVNIKA ga spopada! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NE PRESTAJE

KAKO SEJEŠ TAKO ŽANJEŠ! Luna će dobiti NERVNI SLOM u rijalitiju: Dok se ona odmara u sobi, žena njenog LJUBAVNIKA ga spopada! (VIDEO)

Kija je obletala oko Slobe dok je Luna odmarala u spavaćoj sobi

Objavljeno:

Žena pevača Slobe Radanovića, Kristina Kockar, očigledno je rešila da uništi vezu između Slobe i Lune Đogani. Otkako je ušla u Zadrugu, mrsi konce zaljubljenim ukućanima, a sinoć je i spopadala Slobu i to dok je Luna spavala.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kija izgleda nije rekla sve što je želela svom suprugu, pa ga je juče odvukla od ostalih ukućana i počela da priča o sebi. Ona mu je rekla da je išla na nekoliko korekcija lica i upitala ga da li se to vidi, a onda joj je Radanović rekao kako mu se može uvek obratiti ako joj zatreba nešto od njega.

foto: Printscreen

- Jesi li to i zube izbelila? - upitao je Sloba svoju suprugu, na šta ga je ona ubeđivala da nije, ali mu se zahvalila što je obratio pažnju na to kako ona izgleda.

foto: Printscreen Youtube

Kija je potom uhvatila Slobu za ruku, a on je pokušao da se izvuče, te je brže bolje pobegao od nje. Srećom, ovo nije videla Luna koja je odmarala u spavaćoj sobi.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.