REAKCIJA LUNINE MAME NA KIJIN ULAZAK! Anabela: Ona je od večeras moja OMILJENA ZADRUGARKA, ipak je spremna na sve zarad slave! (FOTO)
Foto: Prinstcreen

burno!

REAKCIJA LUNINE MAME NA KIJIN ULAZAK! Anabela: Ona je od večeras moja OMILJENA ZADRUGARKA, ipak je spremna na sve zarad slave! (FOTO)

Ulazak Slobine još uvek zakonite supruge izazvao je opštu pometnju.

Objavljeno:

Nakon što je portal Pink.rs prvi pisao o tome da večeras u rijaliti "Zadruga" ulazi Kristina Kija Kockar, podiglo se mnogo prašine. Publika je podeljena, dok jedni jedva čekaju Kijin ulazak, drugima se nimalo ne dopada to što će ona poremetiti odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani.

SLOBA JE REKAO DA NE BI OŽENIO LUNU: Od tog momenta je nastao totalni haos! A još kad im je i Maca zabiberila... (VIDEO)

foto: Printscreen

Svoje mišljenje na ovu temu iznela je i Lunina mama,Anabela Atijas, putem društvene mreže Instagram. Ona je objavila nekoliko fotografija iz spota u kom je naga igrala Kristina Kockar i uz tekst objasnila šta misli o njoj.

foto: printscreen

Ljudi da me ne bi zatrpavali porukama obratiću vam se ovako. Ovo je moja omiljena zadrugarka od večeras, jedva čekam da pokaže pravo lice, ono o kome sam pričala još na početku u Zadruzi. Kija do pobede! Ipak je žena spremna na sve zarad slave! Aplauz - sarkastično je napisala Anabela.

Kako će izgledati susret Kristine, Slobe i Lune, kao i kako će se slagati sa ostalim ukućanima, ostaje da vidimo.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.