SLOBA JE REKAO DA NE BI OŽENIO LUNU: Od tog momenta je nastao totalni haos! A još kad im je i Maca zabiberila... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Sve je puklo

SLOBA JE REKAO DA NE BI OŽENIO LUNU: Od tog momenta je nastao totalni haos! A još kad im je i Maca zabiberila... (VIDEO)

Ne prestaju frke i svađe od ranog jutra u rijalitiju Zadruga

Objavljeno: 12:12h

Dva i po meseca nakon početka rijalitija "Zadruga", ljubavna idila između Lune Đogani i Slobe Radanovića je na klimavim nogama. Sve je počelo sinoć na porodičnom sastanku u rijalitiju.

Dok su svi sedeli za stolom, Viktorija je prigovorila da joj nije jasan odnos Lune i Slobe i pomenula njihovo moguće sklapanje braka nakon šoua. To je pevača vidno izberviralo pa se i sam dotakao te teme.

- Ja joj prvi ne bih dao da se uda za mene posle dva meseca veze. Ne zna šta joj roditelji misle o svemu. Šta sada treba? Da se venčamo? - pravdao se pevač nakon što je izjavio da nema nameru da se venča sa Lunom.

Tada je nastao i pravi haos. Sloba je zanemeo, a uključila se Luna koja je počela da proziva Viktoriju govoreći joj da to nije očekivala od nje i da je sudeći po osobinama koje pokazuje, gora i od Jelene Golubović.

Nakon toga se prepirci priključila i Maca Diskrecija koja je udarila direktno na Lunu.

- Kada hodaš imaš veliku rupetinu između ribice! Hodaš kao da je prošao kamion između tvojih nogu. Cela Srbija zna da sam uspešna, a za tebe znaju samo da si Anabelina ćerka i da si uspešna ljubavnica - govorila je Maca Luni.

Sloba je zamolio Lunu da ne naseda na provokacije i da će papire za razvod svakako tražiti, ali da u ovom trenutku prati svoje emocije i ponaša se u skladu sa njima.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.