Otkrivena BRUTALNA ISTINA - Sloba JOJ nije JEDINI! A na sve to neko iz kuće se LOŽI NA LUNU!
Foto: Printscreen

šta je sad ovo?

Otkrivena BRUTALNA ISTINA - Sloba JOJ nije JEDINI! A na sve to neko iz kuće se LOŽI NA LUNU!

Matora ni u jednom momentu nije krila svoje seksualno opredeljenje ali je sve ostavilo u šoku da je gajila romantične emocije prema svojoj drugarici

Objavljeno:

U trenutno dva najaktuelnija rijalitija kod nas, "Zadruzi" i "Parovima" svakodnevno se dešavaju nove drame. Poslednja dva dana najviše pažnje je privuklo to što se u oba rijalitija dogodila slična situacija.

Naime, učesnicima "Zadruge", Marku i Divni DNK socijalna služba oduzela je ćerku Kristinu koja će privremeno biti smeštena u hraniteljsku porodicu a danas je i učesnici "Parova", Aleksandri Subotić njena majka Ljuba Pantović poručila da će tražiti starateljstvo nad njenom ćerkom Magdalenom.

OTELI JE DEDI IZ RUKU! Marku i Divni socijalni radnici ODUZELI ĆERKU! Oni očajni ne znaju šta da rade!

foto: Printscreen Instagram

Ipak, ova dva rijalitija povezalo je još nešto. Učesnik Parova, Aleksandar Požgaj uživo u programu pričao je o Jovani Tomić Matoroj koja se trenutno nalazi u Zadruzi i njenom poznanstvu sa Lunom Đogani, takođe učesnicom ružičastog rijalitija.

- Mene i Lunu je upoznala njena drugarica Matora i dopisivali smo se dok je ona bila u vezi sa Gastozom. Matora je tada čak bila zaljubljena u Lunu - otkrio je Požgaj i šokirao sve kraj malih ekrana.

foto: Printscreen

Matora ni u jednom momentu nije krila svoje seksualno opredeljenje ali je sve ostavilo u šoku da je gajila romantične emocije prema svojoj drugarici. Da li je Luna bila upoznata sa ovim, još uvek ne znamo, ali niko ne može da ospori njihovu bliskost u rijalitiju.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.