GLUPA JE KAO NOĆ, TRAŽILA JE OD DEČKA 20.000 DA SE OPERIŠE, A NOGE... Isplivao sav prljav veš nove Zadrugarke!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

sad je neće oprati ni dunav ni sava

GLUPA JE KAO NOĆ, TRAŽILA JE OD DEČKA 20.000 DA SE OPERIŠE, A NOGE... Isplivao sav prljav veš nove Zadrugarke!(FOTO)

Starleta Ana Korać je odmah po ulasku u rijaliti Zadruga izazvala opštu pometnju i krenula da iznosi sve što zna o ukućanima

Objavljeno:

Bane Čolak požalio se Bori Santani kako mu fali neka ženska osoba sa kojom bi mogao da razgovara normalno i koja bi mu bila prijatelj i podrška u rijalitiju, a tom prilikom je izneo prljav veš o Ani Korać.

"Ne mogu da blejim sa Anom, ona je glupa kao noć, folira se. Ne mogu da blejim sa devojkama koje kažu: ”Ja pozovem dečka da mi da 20.000 evra da se izoperišem”. Pitao sam je odakle joj pare da uradi plastični nos i rekla mi je da joj je dao dečko. Ja sa takvim ribama ne blejim, to me ne zanima. Ja takvom čoveku ne mogu da se poverim, to nije osoba koja može da me uteši, da me posavetuje. Nemam nijednu žensku osobu ovde koja bi mogla da me podigne kada ja psihički padnem. Fali mi neko da blejim sa njim, da pijem kafu, da pričam", rekao je Bane Bori i dodao:

foto: Printscreen Youtube

"Za nju smo se svi zalepili jer je nova, a kako prolazi vreme vidim kakva je. Ima krive noge… Ne znam ko je taj njen dečko. Otkad ne bleji sa njom niko već tri dana nje nema nigde, mi njoj dajemo na značaju", rekao je Čolak o Ani Korać, sa kojom je bio blizak sve dok se ona, kako je i sam rekao, nije okrenula Anđelu.

?‍❤️‍??

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.