MARKO PODVODIO DIVNU DRUGOVIMA PO SELU! Napiju je i rade joj šta im se hoće, ali to nije NAJUŽASNIJE! (FOTO)
Foto: Printscreen

užasavajuće

MARKO PODVODIO DIVNU DRUGOVIMA PO SELU! Napiju je i rade joj šta im se hoće, ali to nije NAJUŽASNIJE! (FOTO)

Učesnici rijalitija sumnjaju da je Kocić napijao suprugu kako ne bi bila svesna šta radi sa njegovim drugarima

Objavljeno:

Marko Kocić DNK podvodio je suprugu Divnu prijateljima, tvrde učesnici rijalitija „Zadruga“.

Kocićevi cimeri počeli su da otkrivaju mračne tajne iz prošlosti ovog neobičnog bračnog para, a jedna od njih je da je Marko dozvoljavao drugarima da imaju seks s njegovom ženom, i to u njihovoj kući!

Priče da Marko seksualno zlostavljao Divnu postojale su i ranije, ali niko od zadrugara se nije usudio da to naglas prokomentariše. Sve donedavno, kada je u kuhinji Zorica Marković sa Milicom Dugalić pričala o njima dvoma, dok su se u pozadini čuli komentari nekoliko takmičara o tome kako Kocić podvodi svoju ženu.

foto: Printscreen

- On nju daje drugovima koji dolaze kod njih kući, bolesnik. Sećate se da je i ona o tome pričala, da je imala seks s nekim likom koji je došao kod njih na roštilj. Marko je bio u dvorištu dok su njih dvoje bili u sobi, naravno da je on znao šta rade. To je sve bilo u dogovoru, Divnu napiju i rade joj šta im se hoće. Meni je to užasno - rekao je neko od učesnika, nakon čega je promenjen kadar.

Divna je u emisiji DNK rekla da je spavala sa komšijom iz osvete mužu, koji je tada imao ljubavnicu. Marko je tada izjavio da svojoj ženi ne zamera prevaru i potvrdio je da je bio prisutan kada se to dešavalo.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.