SVI SE UROTILI PROTIV LUNE I SLOBE, ona ponovo dobila napad besa: Pominješ mi mamu i tatu, nazivaš me ljubavnicom, sram te bilo... (VIDEO)
Foto: Printscreen

žestoka svađa

SVI SE UROTILI PROTIV LUNE I SLOBE, ona ponovo dobila napad besa: Pominješ mi mamu i tatu, nazivaš me ljubavnicom, sram te bilo... (VIDEO)

Prašina se podigla kada su Luna i Sloba dobili reč, jer prošle nedelje nisu imali hranu i često su pozajmljivali od drugih cimera

Objavljeno:

Veliki šef zatražio je od zadrugara da javno za stolom otkriju ko je po njima najsebičniji učesnik, a na samom početku ispao je veliki problem.

Učesnici ''Zadruge'' svađali su se oko toga ko je i sa kim delio hranu, ali povela se priča i o novcu.

Prašina se podigla kada su Luna i Sloba dobili reč, jer prošle nedelje nisu imali hranu i često su pozajmljivali od drugih cimera, a za stolom su otkrili ko ih je i koliko puta ponudio jelom, ali i ko nije.

foto: Printscreen

U raspravu se uključila je Jelena Golubović, zbog čega se Sloba veoma iznervirao i jedva uspeo da savlada svoj bes, a tek Luna...

- Ja tebi to nikada ne bih uradila. Ja sam te nosila, to si zaboravila. Pominješ mi ovde mamu i tatu, nazivaš me ljubavnicom, sram te bilo - vikala je Luna na Jelenu.

Celu raspravu pogledajte u video snimku ispod teksta:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.