NOVI PAR U ZADRUZI: Još jedan učesnik PREVARIO ŽENU s mladom cimerkom! Ljubili se u mraku! (FOTO)
Foto: Printscreen

nikad ne bismo rekli

NOVI PAR U ZADRUZI: Još jedan učesnik PREVARIO ŽENU s mladom cimerkom! Ljubili se u mraku! (FOTO)

U toku noći u mraku kod farme, našli su se oženjeni zadrugar i lepa zadrugarka, a po zvucima možemo da naslutimo šta se između njih dogodilo

Objavljeno:

Sara Reljić i Marko Janjušević nisu samo ispuštali zanimljive zvuke, već su i pričali.

Sara se poverila košarkašu da je nervozna ovih dana, jer ima mesečni ciklus, a Janjušević joj je rekako da ne treba da plače već da sve shvati kao šalu, a onda su ućutali.

foto: Printscreen

Ako se nešto desilo između njih, onda ovo neće biti prvi raspad braka pred kamerama, jer se i Sloba Radanović zaljubio u "Zadruzi" zbog čega je ostao bez supruge, ali je dobio Lunu Đogani.

Podsetimo Janjušević je tokom noći plakao, pošto je njegovoj ćerki danas rođendan, a on ne može da bude sa njom i suprugom koja uporno odbija da daje izjave za medije. Takođe, oko Sare se mota puno momaka. Nakon kratke romanse sa Vojketom, koji je napustio "Zadrugu", ona se sada simpatiše sa Filipom Đukićem.

foto: Printscreen

Đukić je uporan u tome da započne vezu sa pevačicom, ali ga ona non-stop odbija. Inače, ovo nije jedina zadrugarka na koju je Janjuš bacio oko. Čim je ušla Ana Korać, košarkaš je počeo da je odmerava i govori kako ne može da veruje šta vidi, a u jednom trenutku mu se omakla i izjava da bi ženio zgodnu Ivanjičanku.

Pogledajte šta su to oni radili u mraku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.