LUNA, NISI PRVA ZBOG KOJE JE SLOBA HTEO DA SE RAZVEDE! Sloba je pre Lune bio ludo zaljubljen u jednu pevačicu... (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

LUNA, NISI PRVA ZBOG KOJE JE SLOBA HTEO DA SE RAZVEDE! Sloba je pre Lune bio ludo zaljubljen u jednu pevačicu... (FOTO)

Pevač i učesnik najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima baš ima tendenciju da bude neveran

Objavljeno:

Učesnik Zadruge, iako oženjen, verovao je da bi pevačica ostavila Harisa Berkovića samo kad bi pristala da se više viđa i druži s njim.

foto: Dragan Kadić

Sloba Radanović bio je ludo zaljubljen u Radu Manojlović, i to kad je već bio u braku sa Kijom Kockar, od koje će se razvesti kad izađe iz Zadruge.

foto: Printscreen

Prema rečima našeg izvora, pevač se poverio prijateljima nekoliko nedelja pred odlazak u rijaliti da bi zvezdu Granda rado oteo od njenog dečka Harisa Berkovića.

foto: Printscreen/Instagram/harisberkovic_com

- Slobi se Rada baš dopada. Sviđala mu se i dok je bio u braku s Kijom. Jurio je da je upozna. On voli devojke kao što je Manojlovićeva. Ona je baš po njegovoj meri. O njoj je uvek sve najlepše govorio. Šokirao sam se kad je priznao da bi s Manojlovićevom bio u vezi jer se takva prilika ne propušta. Ne zato što o njoj priča, već zato što je tada već bio u braku s Kijom i planirao decu - tvrdi naš sagovornik blizak pevaču iz Zrenjanina.

foto: Damir Dervišagić

On kaže da je Sloba baš bio srećan kad je upoznao Manojlovićevu.

- Šest dana je samo pričao o tome. Bio je uzbuđen kao malo dete. Samo je ponavljao da je ona najbolja riba na estradi i da bi dao sve da provede noć s njom. Nije ga zanimalo ni to što je oženjen ni što je ona s Harisom. Štaviše, bio je uveren da bi pevačica pala na njega kad bi se njih dvoje više družili i viđali. Koliko znam, imao je ideju da nastupaju zajedno samo da bi joj bio blizu - kaže on.

foto: Printscreen Instagram

Naš sagovornik ističe da Slobina supruga Kija nije imala pojma da se njemu dopada Manojlovićeva.

foto: Printscreen Youtube

- Oduvek je bio slab na žene. Udvarao se koleginicama, ali je bio obazriv jer nije želeo da neko to primeti, pa prenese Kiji. Kad se desila afera s Lunom Đogani, njegova žena je sve saznala, pa i za Radu, kojoj nije padalo na pamet da ima išta s kolegom - završava naš sagovornik.

foto: Printscreen/youtube

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ni Rada Manojlović se nije oglašavala ovim povodom, dok je njen dečko Haris Berković bio nedostupan za komentar.

foto: Printscreen

Sloba, koji je u rijalitiju započeo vezu s Lunom Đogani, želi što pre da se razvede od Kije i da se oženi ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija. On je predložio da obe stvari obavi dok je u Zadruzi, što se modnoj blogerki dopalo. Njegova supruga Kija, koja je takođe započela novu vezu, nedavno je rekla da će razvod ipak biti pokrenut kad se on vrati u stvarni svet.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.