NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK IZ ZADRUGE! O Macinom bekstvu iz rijalitija će se dugi PRIČATI, načisto ODLEPILA, kukala i plakala! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK IZ ZADRUGE! O Macinom bekstvu iz rijalitija će se dugi PRIČATI, načisto ODLEPILA, kukala i plakala! (VIDEO)

Zadruga će propasti bez nje

Objavljeno:

U "Zadruzi" je sinoć ispao neviđeni skandal! Sve se brzo dešavalo, a glavni akter bila je Maca Diskrecija, koja je reagovala ishitreno. Reč je o tome da je donela čvrstu odluku, a to je, ni manje ni više, nego da pobegne iz rijalitija!

- E, e, stani, stani Maco - grlio ju je i tešio Anđelo.

- Pusti me, ne mogu više, hoću da izađem iz rijalitija - bila je sigurna u ovu odluku Senada, koja je oblačila gaće kako bi mogla ogradu da preskoči.

- Ne možeš zbog mačića Maco - rekla joj je Jelena.

- Ne mogu više, idem, preskačem ogradu - grcala je u suzama Maca.

Jelena ju je molila da ne odlazi, i insistrala je da joj Maca kaže šta je razlog ovakvog ponašanja i odluke. Kako Senada nije htela da izusti u čemu je problem, Golubovićka je krenula da je nagovara barem Drvetu da ispriča probleme.

foto: Printscreen

- Maco ali visok je zid, hoćeš ti da ja sada poludim od brige - potresla se Jelena.

- Nemoj Maco, popila si - Anđelo je ponovo pokušao da je ubedi.

- Pusti je Anđelo - umešala se sad i nervozna Luna.

Nakon što je već bila u dvorištu, Miki joj je uputio reči koje su pomogle:

- Ti nisi u rijalitiju bilo ko, nisi ovde dovedena bezveze. Obriši suze, tebe niko nije rodio da plačeš, da cviliš, da se sekiraš!

foto: Printscreen

Kada se smirila Maca je otišla do Drveta i odala mu sve. Razlog je muškarac. Ona pati zbog ljubavi, i želi džentlmena. Osim toga, pevač koji je večeras ušao da zabavi zadrugare, dao je Bori mikrofon da peva, a Diskreciji nije hteo.

Na video snimku možete pogledati koje su je tačno reči i postupci ujeli za srce, kao i ceo skandal oko Macinog bega iz "Zadruge":

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.