SLOBO, GORI SI OD ŽENE U PMS-U! Razvod, venčanje, brak, bivša-sadašnja-buduća žena... Sad mu je ŽAO bivše, ali u krevetu sa LUNOM nije razmišljao o njoj...
Foto: Printscreen

čoveče, dogovori se šta hoćeš

SLOBO, GORI SI OD ŽENE U PMS-U! Razvod, venčanje, brak, bivša-sadašnja-buduća žena... Sad mu je ŽAO bivše, ali u krevetu sa LUNOM nije razmišljao o njoj...

Dešavanja u najburnijoj rijaliti vezi menjaju se iz dana u dan

Objavljeno:

Sve je počelo posle Divnine i Markove svadbe. Luna i Sloba su poželeli da su na njihovom mestu, ali svesni su prepreke u vidu Slobine žene, koja stoji između njih.

foto: Printscreen Youtube

Sloba je rekao da je spreman da se odmah razvede i oženi se Lunom u rijalitiju, ali Luna je na to rekla da Kija sigurno neće odmah potpisati razvod, jer želi popularnost preko njihovih leđa.

foto: Facebook

Sloba je u više navrata razgovarao sa Drvetom mudrosti, koje mu je davalo savete u vezi sa novonastalom situacijom:

foto: Printscreen Youtube

- Naravno da ćemo se Luna i ja kad-tad venčati, ali prerano je za taj korak. Naša ljubav je prava, ali veza traje tek dva meseca. Odustao sam od toga da se venčanje desi pred kamerama. Ne znamo još šta naši roditelji misle o tome, ali znam da sa njom želim da provedem ostatak života - iskren je bio Radanović.

foto: Printscreen Youtube

Kada ga je Drvo mudrosti podsetilo da venčanje sa Lunom u rijalitiju nije uzročno-posledično sa razvodom, odnosno da može da odustane od svadbe, ali da se ipak razvede, Sloba se i dalje nećkao.

foto: Printscreen

- I to je bolje da ostavimo za posle. Treba mi još par dana da razmislim. Da, želim da se razvedem, ali mislim da to ne želim da uradim ovako javno, u rijalitiju. Znam šta želim, ali ne znam gde i kada to želim da uradim - rekao je pevač, ali "Drvetu" nije promaklo to da je izrazito tužan, iako uporno ponavlja da je srećan sa Đoganijevom. Sloba je otkrio i da je tužan kada pomisli na suprugu.

foto: Printscreen

Sloba je bukvalno preko noći promenio mišljenje rekavši da neće javno da se razvodi i da se ženi u rijalitiju, vadeći se na to da Luna ima samo 21 godinu i da neće odmah da je "zarobi" brakom.

foto: Printscreen/Facebook/Srbija je uz Lunu & Slobu

Izgleda da je zaboravio na to da je Luna rekla da bi se odmah udala za njega, bez odlaganja.

foto: Printscreen

Da li se to Sloba kaje što je javno prevario svoju ženu? Čekamo samo da vidimo dokle će Luna trpeti ove Slobine promene odluka. Gori je od nje kad je u PMS-u.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.