PONIŽAVA ME, OSEĆAM SE BEDNO! Mina ne može da prestane da plače zbog Đeksona, a njega BAŠ BRIGA, juri Anu Korać! (VIDEO)
Foto: Printscreen

tuga

PONIŽAVA ME, OSEĆAM SE BEDNO! Mina ne može da prestane da plače zbog Đeksona, a njega BAŠ BRIGA, juri Anu Korać! (VIDEO)

Tuga, ne zna šta će više

Objavljeno:

Odnos Mine Vrbaški i Nemanje Đerić Đeksona varira iz dana u dan, oni se čas vole, čas se svađaju i niko ne može da shvati da li su u vezi ili nisu. Jednostavno, njihov odnos i emotivnu vezu niko ne razume, a verovatno ni oni sami.

Naime, opet su dosli u stadijum veze kada im na polju emocija baš i ne cvetaju ruže. To je potvrdila i sama Mina, koja se raspalakala pred MC Alex i Jovanom Tomić Matorom.

foto: Printscreen

- Osećam se jadno i bedno, sinoć sam tri sata plakala, nisam mogla da se smirim zbog toga što mi je rekao neke stvari. Nema potrebe da se pred njih dvadeset unutra dernja da ja glumim, ja stvarno osećam nešto... Sinoć mi je rekao da namerno to radi da bih samo trčala sa njim, da ga ne bih kulirala - jadala se Mina dok su je cimerke tešile, a onda je dodala:

- Ne mogu da trpim to više u sebi jer mi je krivo... I sam mi je rekao da ja ništa loše tu nisam radila. Zbunjena sam. Glupira se, ponižava me... I Janjuš mi je rekao da se promenio - rekla je uplakana Mina.

Ona dugo nije mogla da se smiri, pa je nastavila da plače i po povratku u Belu kuću.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.