ANA IMA PARA, UŠLA JE U ZADRUGU ZBOG SE*SA! Mina je skinula dečka Veštici, a sada će se sve PONOVITI: Kada je videla Đeksonovu stvar, zinula je!!!
Foto: Printscreen Instagram

biće napeto

ANA IMA PARA, UŠLA JE U ZADRUGU ZBOG SE*SA! Mina je skinula dečka Veštici, a sada će se sve PONOVITI: Kada je videla Đeksonovu stvar, zinula je!!!

Opasna igra je u pitanju

Objavljeno:

U "Zadrugu" je ušla nova takmičarka o kojoj svi bruje, atraktivna Ana Korać, koja je poznata i kao najbolja drugarica Soraje Vučelić, ali i bivša cimerka Mine Vrbaški.

Od samog starta, i ukućani i gledaoci su počeli da je odmeravaju, i nema sumnje da je njeni prisustvo podiglo temperaturu! Odma su usledile i spekulacije koji je povod njenog ulaska, a na Instagram profilu pojavio se dokaz da je to zbog seksa. Naime, reč je o tome da Ana ima pare, te joj novac od rijalitija zaista nije potreban.

foto: Printscreen Instagram

- Svi znaju da ti imaš pare. U "Zadrugu" nisi ušla zbog para, nego zbog seksa. Kurvo - jedan od pratioca je častio novu takmičarku ovim rečima.

Čim se pojavila u Đeksonu je izazvala pravu erupciju strasti, te je on odma izvukao svoj penis iz gaća, na šta je Ana zabezeknuto zinula.

My ?? @sorajavucelic @ana_korac

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on

Kako je Mina Vrbašli uništila vezu sa Đeksonom Anđeli Veštici, sa kojom je sada bivša drugarica, izgleda da je Ana razlog raskida upravo Mine i Đeksona.

Izgleda da je opasno krenulo da se zahuhtava u rijalitiju, a kako će da se završimo, očekujemo najmanje spektakularno!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.