DA LI JE OVO NORMALNO!? Srpska pevačica VEĆ ČETIRI GODINE ŽIVI U RIJALITIJU: Ima da jede i pije, dobija pare, iritira NAROD - kud ćeš VIŠE u životu!
Foto: Printscreen

apsurd veka

DA LI JE OVO NORMALNO!? Srpska pevačica VEĆ ČETIRI GODINE ŽIVI U RIJALITIJU: Ima da jede i pije, dobija pare, iritira NAROD - kud ćeš VIŠE u životu!

Pojedine javne ličnosti su toliko puta učestvovale u rijalitijima da smo i zaboravili šta su njihova prava zanimanja

Objavljeno:

Jedna od njih je Vesna Rivas, po profesiji pevačica, ali po bukvalno višegodišnjem stažu u ovim emisijama - profesionalna rijaliti igračica!

Takoreći svetski rekorder u boravcima u rijaliti programima, jer je nepoznato da je bilo ko, bilo gde na svetu, proveo više vremena od nje u ovakvim TV formatima.

Vesna Rivas je, naime, gotovo četiri godine provela u rijalitima, između kojih je imala jedva mesec-dva pauze! Možemo samo da nagađamo da li je i kakve posledice to ostavilo po njeno psihičko zdravlje.

foto: Damir Dervišagić

Vesna Rivas je trenutno u "Parovima", a ovo je već četvrti put da učestvuje u rijalitiju. Iako je najviše vremena provela u "Parovima", Vesna se 2013. godine uselila i na "Farmu".

Poznata je po oštrom jeziku, ali i da je sklona svađama i tučama, Rivasova je sa "Farme" diskvalifikovana nakon tuče sa pevačicom Gocom Božinovskom. Prošle godine je stigla do finala "Parova", a sada se ponovo uključila u trku za pobedu u ovom rijalitiju.

Zaštitni znak vile "Parova" je, ipak, Vesnin rijaliti muž - Zmaj od Šipova. Ilija Grahovac, poznatiji po pomenutom nadimku, tokom treće i četvrte sezone "Parova" u vili u Zemunu živeo je 15 meseci bez prekida. Osim učešća u "Parovima", Zmaj se prošetao i kroz drugi rijaliti Happy televizije - "Maldivi". 2015. godine, u četvrtoj sezoni "Parova", organizovano je i venčanje Vesne Rivas i Zmaja od Šipova.

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Ni rediteljka Jelena Golubović ne zaostaje u trci za najupornijeg stanovnika rijaliti programa. Ona je boravila u dve sezone "Parova", a između je stigla da učestvuje i u "Maldivima". Tokom prvog učešća u "Parovima" osvojila je visoko drugo mesto, ali tu se nije zaustavila. Jelena je tri puta učestvovala na "Farmi", a čak dva puta je odnela pobedu. Međutim, niz meseci koje je provela živeći pod budnim okom kamera se nastavlja, s obzirom na to da je Jelena trenutno učesnica "Zadruge".

(Espreso.co.rs/ Izvor: Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.