DIVNIN OTAC POLUDEO ZBOG VENČANJA! Želeo je da svadba bude u šatoru, majka i smo ceo dan čekale da neko dođe po nas... (FOTO)
Foto: Printscreen

odbio da dođe na ćerkinu svadbu

DIVNIN OTAC POLUDEO ZBOG VENČANJA! Želeo je da svadba bude u šatoru, majka i smo ceo dan čekale da neko dođe po nas... (FOTO)

Toma Milanović poludeo zato što mu se starija ćerka udala za Marka DNK u Beogradu, a ne po starim srpskim običajima u rodnom mestu Gložane, kako je on želeo

Objavljeno:

Divna DNK Milanović konačno je dočekala da se uda za Marka Kocića, s kojim ima ćerku Kristinu (2). Ipak, njenu sreću je donekle umanjio nedolazak njene porodice u „Zadrugu“, gde je juče organizovano slavlje.

Da stvar bude još gora, u Divninom rodnom selu Gložane juče je nastala prava drama jer njen otac Toma, iako uredno pozvan, nije želeo da prisustvuje ceremoniji venčanja, dok su njena majka i sestra Milica ceo dan provele u iščekivanju da neko iz produkcije TV Pink dođe po njih.

foto: Printscreen

- Zvali su tatu s televizije, ali je on odbio da dođe na venčanje. Poludeo je zato što je Divna insistirala da se uda u Beogradu, a ne u selu. On je želeo da sve to bude u šatoru, pa mu je bilo krivo. Majka i smo se spremile i ceo dan smo čekale da neko dođe po nas. Nama se sviđa svadba, gledali smo na televiziji od sabajle. Žao mi je što nam nisu poslali prevoz na vreme, pa da uživam sa svojom sestrom - priča Milica i dodaje da je Divna lepo izgledala u venčanici.

- Prelepa je. Drago mi je što je srećna. Oduvek je želela da se uda za Marka. Sad joj se konačno san ispunio. I moj zet Marko je lep. Odelo mu baš dobro stoji i tako sređen ide uz moju sestru. Njihova ćerka je gledala veselje. Kad god je videla mamu, vrištala je od sreće. Ovo je za sve nas veliki dan. Ja sam baš želela da budem tamo i da se veselim. Jedva čekam da vidim sestru - poručuje Milica.

foto: Printscreen

I dok je Divnina porodica preko televizije pratila svadbu, zadrugari su uživali u iću i piću, a Jelena Kostov, Sloba Đurković i Snežana Đurišić su se potrudili da atmosferu dovedu do usijanja.

Među najveselijim svatovima bili su kum Bane Čolak i kuma Sanja Stanković.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.