ZADRUGARKA U KANDŽAMA CRNE MAGIJE: Odjednom je postala druga osoba, proganjale  su je veštice koje su je davile... (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

umirala mužu na rukama

ZADRUGARKA U KANDŽAMA CRNE MAGIJE: Odjednom je postala druga osoba, proganjale su je veštice koje su je davile... (FOTO)

Saška je tri meseca boravila u Izraelu, gde je našla spas nakon što je rođaka pokušala da je ubije vradžbinama, otkriva pevačicin muž

Objavljeno:

Saška Karan bila je na korak do smrti jer je na nju bačena crna magija, koje se jedva oslobodila. Pevačica je godinu dana skidala prokletstvo, a spas je pronašla u Jerusalimu, gde je boravila tri meseca.

Suprug učesnice „Zadruge“ Aleksandar Gazivoda otkriva da je Saškina rođaka iz ljubomore pokušala da je ubije vradžbinama, zbog čega je pevačica bila u životnoj opasnosti.

- Pre pet godina doživeli smo tragediju. Saška je odjednom postala druga osoba. Plašila se svih ljudi, zatvorenog i mračnog prostora, noću je imala košmare jer su je proganjale veštice, koje su je davile. U braku nam je bilo katastrofalno. Mislili smo da ima psihičkih problema i da je skrenula, međutim, desila se gora stvar - počinje priču Gazivoda i nastavlja:

foto: Printscreen/youtube

- Tokom naše šetnje, zaustavio nas je prorok i rekao Saški da pod hitno mora na čišćenje od vradžbina. Svašta nam je ispričao. Bio sam šokiran! Odlazili smo svako veče kod njega i pomagao joj je pomoću nekih rituala. Bila je mrtva žena. Nakon toga, pet puta mesečno odlazili smo u manastire, a na kraju smo morali u Jerusalim. Tamo smo bili kod jednog čoveka, koji je takođe lečio Sašku. Onaj ko to nije preživeo ne zna kakve su to muke. Ja sam nju polumrtvu držao u naručju. Zorica Marković je za Kurir rekla da se moja žena ponaša kao da su je napali demoni. Bila je u pravu, još uvek postoji taj trag, koji je neizbrisiv - kaže on.

foto: Printskrin/Youtube/Farma

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.