ŠOKANTNI DETALJI O UČESNICIMA ZADRUGE: ALKOHOLISANI IMAJU SE*S GDE GOD STIGNU! Socijalna služba im oduzima dete!
Foto: Printscreen

pa kakvi su to roditelji

ŠOKANTNI DETALJI O UČESNICIMA ZADRUGE: ALKOHOLISANI IMAJU SE*S GDE GOD STIGNU! Socijalna služba im oduzima dete!

Najupečatljiviji učesnici rijalitija „Zadruga“ svakako su Marko Kocić i Divna Milanović, koji su se pre „Zadruge“ „proslavili“ učešćem u emisiji „DNK“

Objavljeno:

Pošto su razrešili ko je koga varao i čije je dete ćerkica Kristina, oni su a da nikome nisu rekli kojim povodom zapucali put Beograda i ostavili dete.

foto: Printscreen

- Velike probleme su stvorili Divna i Marko jer su Kristinu ostavili kod njenih roditelja u selu Gložane nedaleko od Jagodine, a koji su teško bolesni, rekavši im da odlaze samo na dva, tri dana. Intervenisala je i Socijalna služba, a za to vreme par pravi haos po „Zadruzi“. Oni nisu obavestili Socijalnu službu gde će im biti dete, zato je njihova ekipa izlazila na teren i napravila zapisnik. Imaće velikih problema kada izađu iz rijalitija. Teško da će Kristina ostati uz njih, sigurno će im je oduzeti - kaže komšinica Rada iz sela Dumice gde žive Divna i Marko.

foto: Printscreen

Pozvali smo i komšiju Žiku s čijim je sinom Divna navodno prevarila Marka, ali javila nam se njegova supruga Vesna.

foto: Printscreen

- Družimo se mi s njima, mada Žika ide češće. Nismo malu videli otkako su ušli u rijaliti. Vele, kod njenih je u selu. A šta da vam kažem, selo svašta priča - počinje Vesna razgovor s nama kao da se znamo sto godina.

foto: Printscreen

Prvo nas je zanimalo da li su Marko i Divna stvarno ljubitelji alkohola, da li varaju jedno drugo, ali i da li je Divna silovana, kao što se pisalo.

foto: Printscreen

- Mi, koliko znamo, nju niko nije dirao, ali selo svašta priča. Da piju, piju. Oboje. I varaju gde stignu. Vole tako malo da se opuste - kaže Vesna, koja negira da je Divna varala Marka s njenim sinom.

foto: Printscreen/youtube

- Marko mnogo voli alkohol. I ne zna kad je dosta. Tako je više puta završio u bolnici, napije se i samo padne, kao u neku komu da padne. Pa njegov pokojni deda ne zna šta će, pa zove hitnu pomoć. Dođe hitna i otera ga i tako mnogo, mnogo puta. Šta su mu tamo radili, da li su ga oživljavali, ispirali, ne znam - otkriva komšinica, ali tvrdi da Marko nikoga ne bi povredio.

foto: Printscreen

- Nije on agresivan i ne voli da se bije. Bar da mi znamo, ali nikada ovde probleme nije pravio. I to što kažu da je neradnik... On nikad neće sam da uzme da radi, ali kad ga ljudi zovu, on pomogne. Šta ćete, takvi su - kaže Vesna.

foto: Pink tv printscreen

Ni komšija Mile nema lepo mišljenje o Divni i Marku.

- Ajde, molim vas, pa je l’ normalno da oni imaju seks gde stignu. I ovde smo ih zaticali u kanalu, prolaze deca i moraju da gledaju to. Oni mrtvi pijani, ne znaju ni šta rade. Kod njih je često onaj, kako se zove, kada više muškaraca i žena imaju seks pa se pomešaju? - pita Mile, mi mu kažemo „svingeraj“.

foto: Printscreen

- E jes’, taj đavo! Ne znam na engleskom da kažem, ali nije bitno, oni su nemoralni, to je suština i dete treba da im oduzmu jer ne brinu o njemu. Ne brinu oni ni o sebi. Ne umeju, a ne o tom jadnom detetu - kaže Mile.

foto: Printscreen

Mi smo želeli da dobijemo informacije o slučaju iz Centra za socijalni rad u Svilajncu. Posle nekoliko dana i nekoliko pokušaja stupanja u kontakt sa direktorkom, ljubazne službenice su nas obavestile da je direktorka odsutna. I tako nekoliko puta u različito radno vreme.

(Espreso.co.rs/ Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.