NIJE ZBOG TOGA ŠTO STE MISLILI! Otkrivamo kako je Maca dobila nadimak DISKRECIJA! Da, baš je JEFTINO...
Foto: Printscreen/Instagram/maca.privatno

šamarčina!

NIJE ZBOG TOGA ŠTO STE MISLILI! Otkrivamo kako je Maca dobila nadimak DISKRECIJA! Da, baš je JEFTINO...

Kontroverzna zadrugarka dobila je nadimak na krajnje neobičan način

Objavljeno:

Dvadesetšestogodišnja starleta i pevačica iz Tuzle, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, u "Zadruzi" izbegava da govori o svom privatnom životu, odrastanju i zategnutim odnosima sa majkom Enesom.

Njen ljuti rival Milan Milošević pred milionima gledalaca izneo je niz optužbi i šokantnih saznanja o Maci, za koju tvrdi da brojne detalje iz svog privatnog života pokušava da prikrije ili lažira, što potvrđuje i izvor, koji je otkrio da je Diskrecija, za početak, slagala iz kog mesta dolazi.

- Maca je iz jednog malog sela koje se nalazi kod Živinica, većeg sela u Bosni i Hercegovini. Stidi se toga, pa govori da je iz Tuzle - rekao je izvor za Pink.rs, a potom otkrio zanimljivu priču o tome kako je Senada dobila čuveni nadimak, kojim se i danas predstavlja.

foto: Printscreen

- Nadimak "diskrecija" je dobila dok je ordinirala u jednom motelu "šnj" kategorije koji se upravo tako zvao, a nalazio se u selu Husino kod Tuzle. Jedino mesto gde je ona mogla da nastupa kao pevačica bile su koride, to jest sportska nadmetanja bikova po BiH - završio je izvor, dodavši da je ovo samo mali deo, kako kaže, zvanične istine o Senadi.

Macin nadimak je, zaista, zvanično ime jednog pansiona gde prenoćište košta nešto više od 1.500 dinara, a da li će ova kontroverzna zadrugarka priznati ili demantovati navode osobe koja kaže da je odlično poznaje, ostaje da saznamo.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.