MACA REŠILA DA JE POTPUNO UNIŠTI: Lažeš da nisi bila sa Vukom i Ćazimom, onda kažeš da imaš DEČKA a ovde širiš noge, napu*avaš jadnog Anđela!
Foto: Printscreen

ko je u pravu?

MACA REŠILA DA JE POTPUNO UNIŠTI: Lažeš da nisi bila sa Vukom i Ćazimom, onda kažeš da imaš DEČKA a ovde širiš noge, napu*avaš jadnog Anđela!

Dve zadrugarke su ponovo imale žestoki verbalni obračun

Objavljeno:

Tokom popodnevnog odmora u spavaćoj sobi, Teodora Džehverović i njen dečko Anđelo Ranković uporno su ponavljali da je Maca Diskrecija loša osoba koja ne bira sredstva da njekog povredi i unizi, dok ju je branila Jelena Golubović, koja je govorila da ona nema lošu dušu i da nije zla.

S ovim tvrdnjama Teodora nije bila saglasna, pa je poručila svojoj ljutoj suparnici Diskreciji da je, kada ostane sama sa sobom, svesna onoga što ona zaista jeste.

foto: Printscreen

- Sama o sebi znaš najbolje kad se pogledaš u ogledalo - poručila joj je Teodora, a onda je Maca rešila da uzvrati "udarac".

- Rekla si da nisi bila sa Vukom, a jesi. Ni sa Ćazimom nisi bila, a jesi. Pričaš, imaš dečka, dođeš u rijaliti i širiš noge ovde. Ovaj dečko te više voli nego više ti njega, napušavaš ga stalno, praviš od njega papučara - optužila ju je Maca, dok se Teodora branila tvrdnjom da Diskrecija nema prava da govori o njenoj i Anđelovoj ljubavi, budući da ona takvo osećanje nikada nije osetila.

- Samo te žalim! Ne možeš ti da pričaš o ljubavi, kad ljubav nikad nisi imala. Žalim te što si toliko nesrećna i prazna - poručila joj je Džehverovićeva, dok je Maca ponovila ono što je već i rekla.

- Lizala se sa Vukom Mobom u spotu, ja nemam takav spot. Svi snimaju duete, a niko se ne liže. A posle toga mi morališe - prokomentarisala je ova zadrugarka.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.