REČNIK ULICE, PSOVKE, VREĐANJA I TUČE: Za prethodnih 7 dana u ZADRUZI nema ko se nije posvađao, POGLEDAJTE retrospektivu (VIDEO)
Foto: Printscreen

niko nikoga ne trpi

REČNIK ULICE, PSOVKE, VREĐANJA I TUČE: Za prethodnih 7 dana u ZADRUZI nema ko se nije posvađao, POGLEDAJTE retrospektivu (VIDEO)

Nema ko se nije sa kim posvađao ove nedelje, uključujući i "omiljeni par" Slobu i Lunu

Objavljeno:

Od kako je Anđela Veštica izašla iz Zadruge izgleda kao da su svi takmičari rešili da se poubijaju među sobom. Ljubavne svađe, ali i netrpeljivost samo raste iz dana u dan pa smo rešili da napravimo malu retrospektivu događaja samo od prethodnih 7 dana.

Anđelo i Teodora imali su svoje drame jer je ona smatrala kako nije u redu da se on kikoće u krevetu i priča sa drugim ljudima?!

foto: Printscreen

- Otišla sam da legnem. Ti se sat vremena kikoćeš iznad moje glave. Onda brate, bolje ti je bez mene, idi kikoći se tamo sa njima! Ostavi me! To je to! Prvi put sam tražila da budete tiši, otišla sam da legnem, nisam te dirala, nisam ti s*ala, nisam te pipnula, ništa! Ne mogu da verujem da se on smeje iznad moje glave! Ćutim i trpim! - nervozna je bila Teodora.

Međutim, Anđelo i Teodora nisu jedini ljubavni par koji se svađa ovih dana. Pored njih, u oštru svađu ušli su i Sloba i Luna, kome je blogerka poručila da se vrati svojoj ženi i da je debil!

foto: Printscreen

Posvađale su se i Sanja i Matora, a ko se, pored njih, još svađao pogledajte u video prilogu koji je u nastavku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.