POSVAĐALE SE PA SE STRASNO MIRILE: Matora patila, pa se DOHVATILA u ćošku sa Sanjom: Ti si moj dečko...(VIDEO)
Foto: Printscreen

strasno

POSVAĐALE SE PA SE STRASNO MIRILE: Matora patila, pa se DOHVATILA u ćošku sa Sanjom: Ti si moj dečko...(VIDEO)

Vratio joj se osmeh na lice

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora, sinoć se rasplakala zbog zadrugarke Sanje Stanković. One su se pre dve noći posvađale, a zatim su juče i raskinule svoj odnos, jer je Sanja za vreme žurke u sredu veče, flertovala sa Filipom Đukićem, što joj je Jovana zamerila.

Razlaz sa plavušom, teško je pao Jovani, koja se osamila na klupi i počela da plače. Kada je to videla, Sanja je prišla da je teši.

foto: Printscreen

- Šta plačeš koju p*čku materinu? Nema plakanja! Nemoj sada da ti p*dnem! - pokušala je da je nasmeje Sanja.

- Uvredila sam i tebe i sebe. Ne mogu da prestanem da plačem, u*rala sam i to je to! Idi, još teže mi je kada si tu! Uvek mi se desi da oteram ljude koji mi znače! Ti si moj dečko! - kroz suze je izjavila Matora.

U toku razgovora, Sanja je rekla kako je Jovani oprostila scene od juče i danas, ali i da suze kod nje ne prolaze. One su posle toga otišle u Rajski vrt, gde su pričale sa Drvetom mudrosti.

foto: Printscreen

- Jovana je sinoć napravila ljubomornu scenu bez razloga. Posvađale smo se jako i sad joj je krivo, pa se kaje - objasnila je Sanja zbog čega plače Jovana.

Dok su sedele na stolici u vrtu, Jovana je od Sanje dobila svoj omiljeni slatkiš, koji je izvukla iz džepa kao iznenađenje, nakon čega se Matoroj vratio osmeh na lice. One su se pomirile, a kada su izlazile iz Rajskog vrta, otišle su u ćošak odakle su se čuli zvuci ljubljenja.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.